Hirdetés
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerzson6875
tag
válasz tbajusz #2174 üzenetére
Szia, szerintem nagyon jó telefon
Elöfordul egy két hibás darab, de szerintem nem csak a motorolánál, hanem akármelyik gyártónál
Nekem is ez az elsö Moto-m, de nem bántam meg, hogy ezt választottam
Egyszer sikerült eddig kiakasztanom, ez még simán belefér. más hibát nem tapasztaltam
Egyszer volt Htc-m, engem nem gyözött meg, de eza csak az én véleményem
Üdv -
tibi-d
tag
válasz tbajusz #2222 üzenetére
Akkor itt egy tipikus felsorolás:
Napi 5-6 5 percnél nem hosszabb telefonhívás, 1-2 SMS, emailok megnézése, a napi hírek elolvasása, kutyasétáltatás közben zene, vagy rádióhallgatás (kb 1/2 óra).
Beállítások: Eredeti ROM magyarítva, a fórumon ajánlott programok kilőve, akkumulátor kímélő mód bekapcsolva, zsebfelismerés bekapcsolva, 15 perc tétlenség után a felesleges programok leállítva, a szinkronizálások wifi használata esetén beállítva. stb. Ettől eltérő igények esetén csak az éppen szükséges funkciókat újra bekapcsolom a használat idejére. Ha ez nem elég részletes, akkor sajnos nem tudok segíteni. Jelenleg 4 nap 11 óra akkuhasználatot jelez, és még mindíg 20%-on áll a kijelző. Ha minden jól alakul estig kibírom vele. Üdv. -
nortol
senior tag
válasz tbajusz #3065 üzenetére
Nekem pl az is a problémám, hogy gőzöm sincs, hogy mi az a "pattern" :-)
Így válaszolni sem nagyon tudok a kérdésre...
Ezt is csak offban mondom :-)Valszeg ezért nem kaphattál mástól sem választ, vagy azért nem mert nem tudják...
De azt leírni egy csomó embernek válaszul neked, hogy nem tudják, az nem valami logikus :-)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tbajusz #3065 üzenetére
A billentyűzár és a PIN kód (SIM lock) két különböző dolog, nem egymás helyett vannak, hanem egymástól függetlenül. A PIN kód kérést a SIM lock feloldásával tudod megszüntetni.
Az első problémádra is mondok egy nagyon okosat. Kikapcsolod a gyári billentyűzárat, és kialakítasz egy billentyűzár (display lock) pattern-t. "Eccerű" és használati utasítás szintű probléma, minden kérdésedre megtalálod a pontos eljárást a használati utasításban.Csatlakozván nortol-hoz, anélkül, hogy cseszegetni akarnálak, javaslom a helyes fogalmazást, akkor könnyebben adódik segítő ember. Három mondatba legalább öt nyelvtani és tartalmi (értelemzavaró) hibát "rejtettél el", ez megnehezíti a kérdésed dekódolását. Persze, ha akarom, értem, hogy mit írsz, de bele kell fektetni egy kis plusz energiát.
-
10-11
csendes tag
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz tbajusz #6153 üzenetére
Nekem is ugyanez a problémám! :-) Idegesítő ,hogy beállítom az egyedi zárat de még pluszba a csúszkát is el kell húzni előtte... Szerintem ezt nem így akarták a moto szoftveresek. Azon is látszik ,hogy a többi egyedi zárnak is van saját design-ja pontos idővel ,dátummal ,így elég béna. Az ilyen hibáknál az jut eszembe ,hogy miután legurult a gyártósorrol a mobil valaki kipróbálta?
[ Szerkesztve ]
;]
-
Attas
aktív tag
válasz tbajusz #6153 üzenetére
A kettő nem ugyan az. Van a képernyőzár funkció. Ami a nevéből is látszik a képernyőt zárolja, tehát nem aktív a képernyő. A minta használata a telefon "egyik" védelmét látja el. Ahol a képernyő aktív! Nem összekeverendőek!!! Mondom ezt Oliverkiss32-nek is.
"Az élet olyan mint az ásás. Néha pár gyökér feltart, de annak jól odacsapsz és mehetsz tovább!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Független Huawei P30 Lite Dual Sim 128/4GB MAR-LX1A karcos munkástelefon
- Megkímélt független karcmentes iPhone SE 2 (2020) - 64GB - fekete színben
- Karcmentes Samsung Galaxy A41 kártyafüggetlen dual sim SM-A415F/DSN - 64/4GB - 2
- Samsung Galaxy A41 kártyafüggetlen dual sim SM-A415F/DSN - 64/4GB - 1
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB 8GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest