- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyarmati_ #79 üzenetére
Szerintem nincs akkora jelentősége ennek a SAR-értéknek.
Sok éve volt egy ügyfelem, aki annyira komolyan vette ezt a számot, hogy az alapján vett telót. Elmondta, hogy a korábban használt X telefontól fáj a feje, mikor telefonált. Mire kiderült, hogy a korábbi telefonnak alacsonyabb volt az SAR-értéke, mint amit épp' aktiálisan használt.
-
csibe1
addikt
válasz
Gyarmati_ #76 üzenetére
Ehh, ez ismerős régebbről.
Nokia 7110 vs egyéb telefonok (akár másik Nokia is).
Senkinek nem volt térerő, egy sms elküldéshez is sétálgatni kellett; nekem meg egyszer csak jelzett a telefon pedig nem mentem semerre vagy 15 perce, és telefonálni is tudtam.Amúgy az igazi próba az lenne ha egy Defyvel hasonlítanád össze az Mi 9-et, mert addig csak találgatás az egész mindkét részről. :9
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest