Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADP10
aktív tag
válasz
ressting
üzenetére
Én a Neutrino-t nyúzom már jó ideje, mindennemű (rom-hoz köthető) probléma nélkül. Minden működik rajta, ahogy kell, bár ha a mindenbe a weptopot is beleszámítod, akkor kb csak a NottachTrix marad, mert CM esetében az nincs. Ha nem kell a webtop, akkor valóban bármelyik CM7 alapú rom jó választás lehet. Nálam az volt még a döntő érv a Neutrino mellett, hogy bár majdnem mindenki az MROM-ot ajánlotta, az szerintem nagyon rondán szét van skinelve, a Neutrino meg majdnem "gyári" CM-kinézetű.
-
Tomacko
őstag
válasz
ressting
üzenetére
Szeva !
Nagyjából mindegyik ROm ami CM7.2-re épül tökéletesen működnek, a hiányosságaikról MATADA aláírásában talász egy linket. Ő szépen leír minden említésre méltó ROM-t, tesztelte őket, tudja a hiányosságaikat stb.stb. De érdemes végig olvasnod is a fórumot, mert ez nem az a hely ami tele van szemetelve felesleges beszélgetésekkel. Én személy szerint az MROM-t ajánlanám neked ami a 2.3.7 rendszerre épül tehát GB alapokon nyugszik......már hónapok óta nincs meg a teló, így nem emlékszem, hogy amit elsőnek kérdeztél az megy-e rajta, de azon felül biztosra merem mondani, hogy stabil és 100%-s rendszer.
Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest