Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADP10
aktív tag
válasz
szoke12
üzenetére
Attól függ, hogy milyen szempontok fontosak neked.
Szerintem az egyetlen hátránya, hogy nincs rá GB-nél frissebb, használható rom. Viszont cserébe van 1-2 szuperül működő CM7 alapú rom, amikkel bőven ki lehet terjeszteni a gyári GB képességeit. Nekem van JB-s cuccom is, de egyáltalán nem érzem hátrányát a GB-nek ezen a telefonon az általam használt rommal. (Játékok nincsenek rajta.) Ezen kívül elég gyenge képeket készít, de rossznak azért nem mondanám, amire egy telefon kamerája kell, arra éppen megfelel.
Előnyök: olcsó, jó akksi, nem tepsi kijelző, nagy belső tárhely, 1 GB ram, szóval fürge telefon. Ha érdekel, akkor lehet vele linuoxni dokkolón keresztül, vagy akár laptoppá is tudod alakítani. (a lapdock viszont nem olcsó) -
ktg3
őstag
válasz
szoke12
üzenetére
Elég olcsón lehet kapni már hazsnáltan. Ha 20-25 ért elcsípsz egyet használtan akkor megérheti.
Elég sok mókolt rom van rá. A linuxos felület pedig elég jó móka.Típushiba az eléggé kopó hátlap, és a néha elromló/rakoncátlankodó digitizer.
Amúgy a mai napig elégedett vagyok vele. Böngészésre teljesen jó, csak kicsit kicsi már. Az utódja sztem egy G2 lesz. A mai napig megállja a helyét. Nem vészesen lassú, elfutnak a játékok is ha a legújabbakat nem számítjuk. Akksi nagyon jó, szeretem a nagyon erős ledes villanót és a 16GB beépített rom-ot.
Nagy hátránya, hogy hivatalosan 2.3.6 a legfrissebb rendszer rá. Azzal használom és nincs vele bajom. Nem annyira csili-vili, de a célnak megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest