- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainmen
aktív tag
Beáldozták a külső méretet az alsó billentyűzettel. Lehet, hogy ez lesz a siker kulcsa?
-
foxymaci
senior tag
nekem nagyon tetszik akarom akarom
)))
-
=Mentor=
őstag
Randa és tömzsi
-
raulicio
senior tag
nagyon jól néz ki, de nem tudom miért kell erőltetni ezt a béna BB formát. Így az érintőkijelző és a bill is kicsi és rossz, ráadásul a telefon még így sem vékony... Bukás.
-
Gadgetfun
tag
Nem túl szépre és nem túl praktikusra sikeredett ez a telefon. Szerintem ezt a formátumot hagyják meg a BB-nek és a Nokiának, ehhez ők jobban értenek.
-
solanthugor
aktív tag
Egèsz jò, nekem a hàtlap nem tetszik annyira. A hardver is egèsz jò, de szerintem ez a felbontàs kompatibilitàsi szempontbòl nem a legjobb. Viszont a motorola fòkuszàlhatna jobban is euròpàra, legalàbbis èn örülnèk neki, sok jòbòl kimaradunk..
-
brutte
aktív tag
Olyan mintha egy kis érintősre ráragasztottak volna egy BB billentyűzetet.
RONDA
-
plus44
veterán
Nagyon erőlteti ezt az első bill. érintőkijelző kombót a Motorola. Szvsz egy kicsúsztatható QWERTY-nél több hely lenne mind előbbi, mind utóbbi tényezőnek.
brutte: az új BB 9900 is ilyen. érintőkijelző, plussz bill.
-
micimacko
aktív tag
Ritka ronda, csúnya, ocsmány...és még hasonló jelzők a külsőt illetően
-
dokee78
félisten
Számomra elég csúnyácska lett szegény,viszont 3,1 inch 640x480,nem rossz.
258.06 PPI -
tjb007
nagyúr
Nagyon tetszik de ennél is kimaradunk a mókából (Sprint only).
-
nekem is túlságosan lentinek tűnik az a bill..
amire még jobban ráerősít a kijelző körüli keret.valamiért, olyan szétszórt telefonnak tűnik ez, pedig szépek a formák, jobban is meglehetett volna külsőre csinálni.
más: ezen is a moto újfajta felülete lesz, amit látni egyes xt316 videókban? erről van már bővebb info?
-
Pantal
senior tag
640x480..nem a legnagyobb a mai hd kijelzökhöz képest..mégis ha belegondolok, h anno a cod-ot 640x480ba játszottam..de jó is volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest