- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veled értek egyet abban, hogy a külső nagyon nagy százalékban döntő. Én pl. nem vettem anno Samu S3-at vagy S4-et, mert külsőre egyáltalán nem jön be a telefon, sem formára, sem anyagminőségre. Anno a Moto Razrr-ért megvesztem volna, de akkor még nem volt keret ilyen volumenű telefonra.
A bambusz hátlap nekem tetszik, exkluzív külsőt kölcsönöz neki. És nem véletlen van ennyi féle-fajta hátlap, le akarják fedni a piacot, hogy ne tokot vegyél egyéb gyártótól, hanem tőlük többfélét, és éppen a kedvednek megfelelőt tehesd fel. Az ára már más kérdés, kicsit húzós, de a különlegességekért mindig sok pénzt kértek.
-
Jól eltértetek a tárgytól. A karácsonyfa pedig már a 15. századtól jelen van. Ha te azzal véded a környezeted, hogy nem állítasz, a te dolgod, de ezzel egy darab fát sem óvsz meg, csak szólok... A dolog hagyomány, tetszik, vagy nem. Attól, hogy valaki tartja, még nem lesz tőle birka... Próbáld csak a gyerekednek megmagyarázni, hogy nálatok azért nincs,mert te nem vagy olyan "hülye" mint a többi, biztos boldog karácsony lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest