- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
viccesek vagytok, a fa konkrétan a legtisztább megújuló nyersanyag, a bambusz pedig a turbó verziója.
-
vittorio7
őstag
Nekem nem tetszik, meg drága is.
-
Lomha 8V
addikt
Nem gondoltam volna, de teljesen korrekt kinézete van. Az ár az más tészta, az nagyon amerikai lett.
-
Lecs@
addikt
-
blade zte
őstag
A bambuszt mint tudjuk csak a himalája tetején találni, ezért elengedhetetlenül szükség van a 100 dolcsis felárra, és még így is megéri!
Gyurcio: Igen, ahogy az iphone userek is kezdetben elgondolták.
-
gyurcio
tag
Ha van rá igény miért ne? Én nem vennék de spanom nagyon karmolná, ő mindenből egyedit akar.
-
lexter00
őstag
Nekem nagyon tetszik,a bambusz meg nő mint a dudva nem e miatt fog megállni a föld
-
-myself-
tag
Ha lenne felesleges pénzem, én biztos ezt venném, nem az almát!
Nagyon esztétikus, és az oprendszer is smooth már -
saiyajin
senior tag
Nekem tetszik! Az ára tényleg vicces, de szívesen megnézném élőben milyen is.
-
bakesz23
tag
Ölik a pandákat
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát nem tudom, itthon nem lehet ilyet növeszteni rá? Valahogy sokallom a 100$-t érte.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
korcsillio #48 üzenetére
a kép láttán teljesen elérzékenyültem, és ráébredtem milyen öreg is vagyok, hogy ismerem ezt a telefont
-
Ati1979
veterán
Nem rossz, nagyon tetszik!
-
Cyberpunk
félisten
Nem rossz. Minőségi cucc.
-
korcsillio
addikt
Nekem régen ilyenem volt
Fa utánzat...ericsson 198
-
vicze
félisten
válasz
#13110016 #38 üzenetére
Látom nagyon fáj hogy egy gyártó a választás lehetőségét ajánlja fel. Tényleg ennyire fáj, hogy olyan külsőt csinálhatsz a telefonodnak amilyet akarsz? Remélem a Nokia topikokban is ezzel karatézol...
A Moto X mellesleg ugyan egy víztaszító nano bevonattal rendelkezik, ami ha nem is ad neki vízállóságot, de egy vízbe csobbanást simán túlél. Itt egy videó a Moto G-ről, a X-hez sajnos nem találok, de ugyan az a bevonat van mind a kettőnél. Motorola már a Droid X óta ezt alkalmazza
-
zsirfecske
addikt
nyilván korlátozott a készlet, ezért dupla áron adják még, később 50$ lesz. még mindig több értelme van mint az arany-gyémánt berakásnak. ja és a hátlap nem éppen simán cserélhető.
én is venném ha kint élnék, tökéletesen egyedi teló. a bambusz pedig felületkezelés nélkül is elég vízálló, talán épp azért mert nem az erdőben nő
-
BOBAKILL
őstag
Jövőbéli párbeszéd:
"-Te Józsikám, mi ez a sok fa a telkeden?
-Csak a hátlap ültetvényem komám.
-Már téged is a Google alkalmaz? Beszarás..én a nádat termesztem a Note tollaiba." -
M5Norbi
őstag
válasz
#13110016 #38 üzenetére
Szvsz nem a cserélgetés a lényeg.
Hanem hogy sokféle színű lehet. A Sony szinte csak fekete.A Samu van kb 4 színben,HTC is kb 3-4 ben. LG sem egy színkavalkád.Apple most már 3 szín de eddig talán csak 2 volt.
Legalább lehet választani én megértem bár nekem nem kellene csak fekete de van akinek meg pl zöld.
-
-
Veled értek egyet abban, hogy a külső nagyon nagy százalékban döntő. Én pl. nem vettem anno Samu S3-at vagy S4-et, mert külsőre egyáltalán nem jön be a telefon, sem formára, sem anyagminőségre. Anno a Moto Razrr-ért megvesztem volna, de akkor még nem volt keret ilyen volumenű telefonra.
A bambusz hátlap nekem tetszik, exkluzív külsőt kölcsönöz neki. És nem véletlen van ennyi féle-fajta hátlap, le akarják fedni a piacot, hogy ne tokot vegyél egyéb gyártótól, hanem tőlük többfélét, és éppen a kedvednek megfelelőt tehesd fel. Az ára már más kérdés, kicsit húzós, de a különlegességekért mindig sok pénzt kértek.
-
gghrtz
őstag
100$? 170-ert veszek Kinai mtk6589-es HD felbontasu 4,5"-es GGII-es telefont 2750-es akkuval. Sot 120-ert van mar hd felbontasu tablet is. No comment. Vegye meg az akinek 2 anyja van
-
törölt tag
Teljesen jogos. Az embereknek más az igényük.
Őszintén szólva, egyszer sem használtam víz alatt a telefonomat, még esőbe sem. Nem azért vettem.
Hátlap nekem is volt a mániám. Imádtam cserélni gyerekkoromba a C45-nek. Meg volt valami Alcatelem is.
De , én ebből már kinőttem. Ezért gondolom inkább, hogy gyerekek cserélgetik, és nem felnőttek. Bár ezzel szerintem te is egyetértesz. -
szilagyiv
senior tag
Részben igazad van, de azért figyelembe kell venni, hogy erre vállalkozások épülnek és általában direkt erre a célra ültetik a fákat - tehát mikor kivágják, ültetnek másikat. Ráadásul nálunk pl. ünnepek után begyűjtik, és aprítékot csinálnak belőlük, amiből meg fűtik az ovit. Ettől függetlenül sajnálom a fákat - de a bambuszt nem
az gyom
-
kokyt
senior tag
válasz
#13110016 #29 üzenetére
A következő dolgok miatt szerintem jobb a hátlap dolog a vízállóságnál:
- A vízállóságot millió + egy gyártó megoldotta, inkább egy házi feladat, mintsem innováció.
- A vásárlók jelentősebb része a külsőt veszi figyelembe a vásárlásnál a paraméterek helyett, és hát a költői kérdés: két üvegtepsit mi különböztet meg egymástól?
- Olcsó "fejlesztés" és látványos eredmény -
Jól eltértetek a tárgytól. A karácsonyfa pedig már a 15. századtól jelen van. Ha te azzal véded a környezeted, hogy nem állítasz, a te dolgod, de ezzel egy darab fát sem óvsz meg, csak szólok... A dolog hagyomány, tetszik, vagy nem. Attól, hogy valaki tartja, még nem lesz tőle birka... Próbáld csak a gyerekednek megmagyarázni, hogy nálatok azért nincs,mert te nem vagy olyan "hülye" mint a többi, biztos boldog karácsony lesz...
-
fi:zi'k
nagyúr
Instant get!
Vízálló kivitelben. -
törölt tag
Egy szóval nem írtam meg, hogy milyen fontos a vízállóság, meg arra mennyire van igény.
Csak annyit írtam, hogy minden gyártó máshogy akar egyéni lenni. Sony vízálló, HTC hangzás pl, vagy anyaghasználat, Moto színes hátlap. Ez a lényeg.Most én is személyeskedhetnék, de nem teszek így. Azt se mondtam, hogy a nőknek hűde fontos a vízállóság. Csak azt, hogy rengeteg nőt látok, akik tokba teszik a telefonjukat.
Tanulj meg értelmezni.
Ja, és nem egy tesztben írta pont ezt a tesztelő, itt a mobilarénán... szinte onnan idéztem.
-
kokyt
senior tag
válasz
#13110016 #26 üzenetére
Azt támasszam alá, hogy az 50% nőnemű?
( Lehet, hogy ebben tévedtem. Állítólag ez több mint 50% )
Vagy esetleg azt, hogy tesznek a vízállóságra? Itt inkább mintavételeztem, és az eddigi vélemények alapján többet nyomott a latban egy fehér hátlap, vagy egy virágminta, mint az, hogy min és mit futtat, vagy csapban mosható-e."Azt nem is mondtam, hogy a nőknek a hátlap azért se fontos, mert szerintem 10 nőből 9 tokba rakja a telefonját."
De igen, vízállónak annak lennie kell, még tokban is
Hordod itt össze a hasraütöttségeket
-
törölt tag
Ja értem. Esetleg állításodat támaszd alá valami konkrétummal is, mert szvsz nem így van..
Színes hátlap, meg sok választék tudod kiknek kell elsősorban szvsz? A gyerekeknek.Azt nem is mondtam, hogy a nőknek a hátlap azért se fontos, mert szerintem 10 nőből 9 tokba rakja a telefonját.
-
kokyt
senior tag
válasz
#13110016 #21 üzenetére
Ebből maximum az derül ki, hogy sony fan vagy, semmi több.
Lehet, hogy téged a hátlap nem foglalkoztat, de ha eddig elkerülte volna a figyelmed: a népesség közel ötven százaléka nőnemű. A tapasztalatok alapján a nőnemű egyedek közel 100%-a leszarja hogy egy telefon vízálló, ellenben a hátlap színe és mintája fontos.
Mellesleg a motorolának egy "kicsit" nagyobb múltja van vízálló telefonok készítésében -
prolad
addikt
Jól néz ki,nagyobb fantázia van benne,mint az ezerféle színes hátlapban.
-
bok92
addikt
Jajj, csak gyilkos bogarak ne legyenek benne.
Amúgy jöhet.
-
törölt tag
Itt igazából arról van szó, hogy a Moto így próbál kitűnni a tömegből. Baromi sok, és felesleges hátlapot gyárt.
A Sony meg azzal, hogy vízálló telefonokat készít... ebből azért sokminden kiderül. -
Lecs@
addikt
Ez kell a népnek ! Meg kígyóbőr gombok !
-
xmaas
őstag
Szerintem kulonleges es elegans csak az meg mindig nem indokolja hogy 100 dollaros extrat kerjenek erte csak egy "fadarab" nem nemes fem vagy barmi ..
-
griiischdoov
tag
Szerintem felesleges arrol beszelni, h mennyit er meg es mennyi lehet a valos koltsege. Ez minden mobilra igaz. Ez lehalabb tenyleg lebomlik. Mellesleg tenyleg nem jon szembe az utcan..
-
szilagyiv
senior tag
"Ezért halnak ki a bambuszerdők..."
A bambusz az egyik leggyorsabban növő növény, sokkal inkább ilyenből készítsenek bármit, mint fából.
Wikipédia: BambuszNekem személy szerint tetszene, ha a teljes készülékház ebből készülne, nem csak a hátlap. Ezt a felárat persze akkor sem érné meg...
-
Depression
veterán
szerintem is jó buli
-
Répafőzelek
tag
Kegyetlen szép, én megadnám érte a 100$-t.
-
banhammer
veterán
Nekem tetszik.
Mahagóni nem lesz?
-
kecskebégető
aktív tag
Na a pandám mellé nem teszem le.
(#2) BDave
Kimondottan erre termeszetett bambusz, -
törölt tag
szvsz ez egy ritka nagy baromság. A fejemet fogom.
Mit erőlteti már ezt a szar hátlapos palettát a moto? Van több száz fajta, és ki a ***szt érdekel? -
Cyrin
addikt
nem tudtam mi hiányzott...
-
ricsi0307
senior tag
Nem gond, hogy 4-6 hét alatt nőnek a nulláról a végleges méretükig ugye?De legalább olvasnál utána wikipedia-n.
-
BDave
őstag
válasz
Dr.Anonymus #5 üzenetére
Tiszta gáz
-
BOBAKILL
őstag
Jó csúszós lesz legalább, sok értelme van...nyáron meg felpúposodik a melegben(?)
-
BDave
őstag
Ezért halnak ki a bambuszerdők... Nagyon fontos hogy bambusz hátlapja legyen egy telefonnak!
-
Warpig
aktív tag
Nagyon jól néz ki, de ezzel az árral nevetséges. Hátha lesz utángyártott olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest