Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Fotók, videók mobillal
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
A hozzászólásomra adott válaszodat csúsztatásnak érzem. Én leírtam a konkrét tapasztalataimat. Nem azt írtam, hogy a nagyvilágban így meg úgy mi van (szerintem), hanem azt, hogy akkor és ott mi volt az én környezetemben.
Az, hogy látatlanban megkérdőjelezed a volt kollégáim tanulni akarását/tudását esetleg azt, hogy én fel tudom-e mérni, hogy mi volt a viszonylag szűk környezetemben, az eleve nevetséges. Utaltam rá, hogy fejlesztők voltak a kollégáim mindenhol. Viszonylag fiatal csapat, nagy nemzetközi szoftverprojektek, nem "Jóskapista BT-nek tákoltunk honlapot 100-ért".
A desktop Linux pedig fejlődött és javult, de a Linux desktopra való bevethetősége még mindmáig problémás, a fő problémák pedig még mindig ugyan azok mint mindig: amellett hogy a platform széttöredezett azok a nagy szereplők akik munkát ölnek a Linuxba elsősorban nem abból a célból teszik, hogy a Linux legyen a next gen deszktop platform, hanem hogy legyen egy platformjuk ami futtatja a saját (gyakran fizetős) szerveralkalmazásaikat vagy infrastruktúrájukat anélkül, hogy egy konkurens cég platformjának lennének kiszolgáltatva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP nyomtatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmgyűjtés
- VGA hiba
- További aktív témák...
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest