- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
GrooveHero #38 üzenetére
Senki nem azt nézi mi tetszene a felhasználóknak.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
GrooveHero #30 üzenetére
Én is nagyon várom. Február 29.-én megtudjuk milyen is lesz pontosan.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
GrooveHero #28 üzenetére
Jobb is lenne hátul, de a bekapcs gombban még jobb.
-
GrooveHero
addikt
Mi5 fekete hátlappal és állítólag ez a fém verzió. Ennek tehát ha minden igaz hátul lesz az ujjlenyomatolvasója, ami nem is baj. Már csak 1 jó hónap
-
enginev3.0
félisten
Így most tetszik
Kár hogy lesz vagy 150k -
Igen, de azért ahhoz elég precíz kidolgozás kell, és azért arra nem vennék mérget, hogy a kicsi kínai barátainktól rendelt üveg pöccre passzolna.. Persze, biztosan csinál valami nevesebb gyártó is, de értelmét akkor sem látom a hajlításnak. Az S6 Edge esetében sem, ha van funkciója, ha nincs. Pláne nem olyan felárért.
-
-
prolad
addikt
Kár,hogy nem maradt hátul az ujjlenyomat olvasó.
-
Tomi_Ohl
veterán
Hiába prototípus, a fizikai home gomb mindegyiken ott van... Fel nem tudom fogni, miért nem lehetett az ujjlenyomat olvasót mondjuk a bekapcsoló gombba tenni. Egy-két hónapja volt egy szavazás G+on, amit a Xiaomi tett ki. Azt kérdezték, hol lenne a legjobb az ujjlenyomat olvasó. Igaz, hogy a home gomb nyert, de miért? Mert az elterjedt gyártók (Samsung, Apple) így csinálják és azt látják az emberek. A Xiaomi mutathatott volna valami szebbet, kényelmesebbet, de nem...
-
Quqesz
nagyúr
Hát ez eléggé csamcsung...pedig a mi3 jól nézett ki.....és a note széria sem rossz...
-
GrooveHero
addikt
-
w333
félisten
Még mindig a kémfotóknál tartunk ? 1 hónapja van róla már videó is
-
szebev
senior tag
válasz
GrooveHero #12 üzenetére
Rendesen rá vagy állva a mobilra!
Én az Mi 4c - re vagyok raallva.
Szerintem nem lesz ez rossz telo, csak drága. -
GrooveHero
addikt
Eddig arról szóltak a híresztelések, hogy a megjelenés után 1 héttel már kapható lesz. Ezért sem kapható még. Egyrészt a kínai tavaszi újév utánra időzítették a bemutatót, másrészt a gyárakban már hetek óta túlóráznak a melósok, hogy elegendő mennyiségű készlet álljon rendelkezésre a vásárlás napjától, nem hiába óriási keresletre számítanak. Ha jól tudom az enyém is már a futószalagon van, vagy már dobozban várja, hogy 40 napig víz alatt utazva 1-hónap után megkapjam.
Remélem igazak a híresztelések és lesz belőle fémházas verzió is. Egy ilyen példány qhd-vel, 4gb/64gb-tal jöhet is -
Kúvaronda.
-
Cathulhu
addikt
Ezekkel az ivelgetesekkel csak azt erik el, hogy ne lehessen rendes uveget kapni a telefonra, marad a regi, rossz tapintasu folia. Elonyet cserebe egyaltalan nem latom, szoval nem orulok ennek az iranynak.
-
BoC1ka
senior tag
Barmire hasonlit vagy sem ez a design otlettelen es szurke.
-
-
mm89
őstag
Köszönöm. Ez a kép el is döntötte : redmi note 3 lesz a következő telefonom. Kell a francnak samsung klón...
Pedig nem akartam tepsit.. -
L4mie
veterán
Na: engem az érdekel, mikor lesz kapható, megjelenést kb ra tudom.
Mondjuk most már jobban tetszik a kinézete mint az előző kémfotón, azon nagyon samsung s5 volt.
Árban remélem nem nagyon lesznek elszállva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Íme az új Android Auto!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest