- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Tikakukac #58 üzenetére
Pár éve én sehol sem hallottam, olvastam egy esetleges világjárvány befektetésekre gyakorolt hatásáról. De, úgy tűnik, hogy a vendéglátósokat, sőt, a kormányokat is eléggé váratlanul érte a járvány. Most meg azt írjátok, hogy egy vállalkozásba fektetni kockázatos, mert lásd, itt a Covid. Nemááá, srácok!
-
Somatom
veterán
válasz
adrian360 #56 üzenetére
Nem erről van szó. Akik vendéglátóznak, azoknak pechük van, akik bringát árulnak, azoknak szerencséjük. Az ingatlan állítólag jó befektetés. De, csak amíg nem jön egy földrengés. Viszont, ha az az ingatlan egy telek, akkor megúsztad. Ha mellette épül az M0, akkor nem. Érted már? Ilyenekkel nem lehet előre kalkulálni. Ha lehetne, akkor a vírus előtt mindenki menekült volna a vendéglátóiparból. De, nem tették. Akkor ők vakok lettek volna?
-
Somatom
veterán
válasz
Tikakukac #48 üzenetére
A Covid előtt a Covid is ugyanilyen zéró esélyes volt. Mellesleg eddig nagyon könnyen megúsztuk. Ugyanez a betegség lehetett volna akár 100 -szor nagyobb mortalitású, milliárdos nagyságrendű áldozattal. Ilyen példát fölösleges felhozni, mert annyira lehet figyelembe venni, mint egy földrengés hatását az ingatlanbefektetésre, a klímaváltozásét a mezőgazdaságra, vagy egy atomkatasztrófát. Pedig bármelyik megtörténhet. Anno Csernobilnál is mákunk volt, hogy épp nem erre fújt a szél. Ezekkel annyira lehet számolni, mint azzal, hogy WC papír lesz az államkötvényekből.
-
Somatom
veterán
Egyáltalán nem ezt írtam. A kockázat természetesen nem bináris, vannak fokozatai. Én azt írtam, hogy 100% -os biztonság nem létezik. Vajon pár évvel ezelőtt mekkora kockázatot láttunk abban, hogy jöhet egy világméretű vírus, ami tönkreteheti a befektetésünket? Nagyjából annyi esélye volt, mint egy forradalomnak, vagy államcsődnek. Vagy, szted létezik 100% -osan biztos befektetés?
-
Somatom
veterán
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest