- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Igen, de mondjuk ott van az, hogy az albérletemet tudom olcsóbbra/kisebbre/szarabbra cserélni a hitelemet nem...
De, azt is, bár kétségtelenül macerásabb és lassabb folyamat.
Az ingatlan ha lakni veszed nem annyira tuti befektetés mint sokan hiszik
A saját lakóingatlan, mint befektetés, valóban problémás tud lenni. Viszont a bérlés az egyáltalán nem befektetés, az csak a pénz lapátolása egy feneketlen zsákba.
-
Tikakukac
titán
És minden költözés előtt jön több hét keresgélés, cuccolás, mindig eltörik és eltűnik valami, úgyse fér be, a tulajnak mindenféle hülyeségei vannak stb.
Oh igen. Igazándiból ha lenne kultúra kiadás szinten is, nem lenne ez gond. De ebben sincs sajnos. Voltam most köztes albérleteket nézni vásárlás és innen költözés miatt, ugye most épp az egyik konvektorból volt gázszivárgás, mert egy 60 éves retekhalmaz az egész, a tulaj meg nem költött semmire. Nem kertelek: otthon vidéken van egy garázs garázsunk. Ezt úgy értve, hogy ebben a garázsban valódi acél és fa megmunkálások vannak, akna és autószerelés, tehát nem ez a 2 kocsival beállok és bent van a bicikli jellegű. Szerintem az a garázs 10 éve nem volt belülről csesztetve és különbül néz ki, mint egy-két igen sokra tartott ingatlan amit megnéztem nem kevés pénzért. Ideértve minden részt. Legyen az mosdó, falak, bármi.
A klímás, full-full felújított frissen rendberakott lakásra úgy mentem el, hogy az előszoba fali kapcsolója bakelit volt. Bakelit. Hagyok időt arra, hogy eldöntsd vajon miért ragaszkodnak a parasztok ahhoz, hogy saját pecóban legyenek.
-
Eastman
addikt
True.
Pláza épült a helyén. A bontás előtt a lenyomott lakásárakat fizette ki az új "tulajoknak" a befektető. A régiek egyenként dobbantottak mert sok volt az Árá-nyeső. Lásd:
Elem nélkül nem megyCorvin Pláza. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest