Új hozzászólás Aktív témák
-
V8David
tag
Szerintem meg elég jók ezek a cuccok. Habár kicsit más kategória, de nekem Apple iMac-kel volt szerencsém és nagyon tetszett, ill. nagyon praktukus és erős jószág. Csak annyi, hogy nem érintő kijelzős, de az is már csak idő kérdése.
A prohardver meg nekem is lassú, alig akarja betölteni a teszteket, vagy aprókat.
-
V8David
tag
Szerintem semmi értelme nem lenne annak, hogy egy sata csatis notebook mellé be lehessen tenni egy ide csatisat. CF kártyát meg még nem láttam soha, nem valami elterjedt cucc. Még anno a p3-as notimhoz akartam venni jó pár évvel ezelőtt.
Nem lehet, hogy inkább táp csatlakozók lennének? Van ebben a cuccban bőven hely, ügyesen ki lehet használni és sokmindennen lehet bővíteni....?! (Bár ez akkor is túl sok tüske)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Bittorrent topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest