- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sok játékkal kipróbáltad, eléggé látható is így az ereje. Arra gondoltam hogy még én nem nagyon próbáltam hasonló kaliberű gamekat a 478- amon, de ami késik nem múlik. Én ha elmélkedek a PC- n, akkor tudományos dolgokat olvasok, scifit nézek, programozok, de ha játszom akkor inkább az FPS, csitt-csatt, dirr-durr, reflexjátékok. Legnagyobb kedvencem a Serious Sam, a legjobb, agyatlan
lövöldözős játék. Tippeltem már hogy a HD átirata is elfog menni a 478- amon - leglábbis 720p- ben valszeg > meglátjuk.
(#8) flymi : Jó lap az a Giga, egy gondja van, hogy nem tudja a PAT- ot. De más lapnál meg tuningnál sokszor eltűnik a PAT
. Én inkább tuningrammal toltam rajta kicsit, az a biztos
, úgy jól is teljesít. A VRM is marha jó rajta, csak pislogtam, tök könnyen lehűtöttem az EE procit, szerintem elég finoman táplálja a lap, az is közrejátszhat. A P4P800- ban pld a Prescott is jobban melegszik, pedig kaptam egy kupak-nélkülit [link]
-
Szuper
Nem is gondoltam hogy ilyen címek is elmennek tűrhetően. A P4- em megépült régebben, de csak sima teszt, szintetikus, meg ilyen sallangok, igazi hasonló játékokkal is meg kéne tisztelnem. Elvileg akkor ez még dögösebben nyomná az igét, teljesértékű NV6800GT+P4EE mérsékelt tuninggal. Ha megépült az AM3 gépem majd kipróbálom a P4- et a gamekkal. Belinkelem, szép fogás volt occsóé' és még világít is
[link], az eredményei, látszik a kemény 16/16- os felépítés [link], [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest