- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sing1ep1ayer #68 üzenetére
Köszönöm.
Csak sikerült elérnem mást is,mint egy szép házat.
-
válasz
sumermen88 #58 üzenetére
Ahhoz először fel kell mérni,mi mekkora,mennyi a hely,miket szeretnél kihaozni belőle. Élőben még nem láttam Haf házat ,még a méreteit se tudom,csak annyit,hogy van akkora,mint az enyém.
Repsol 600 ,Efendi2: Köszönöm,igyekeztem.
Ha már ennyi embernek tetszik,lehet,hogy elgondolkodom későbbi házak áttervezésén. Én nagyon élveztem a sok munkát vele,biztos örömemet lelném más házak átkarcolásában is.
-
sumermen88: Nem vagyok se rutinos,se profi ,inkább időtöltés és tanulás ,tpasztalatszerzésből csináltam. Még messze vagyok attól,hogy a "nagyok" között lehessek.
Pizzu: Én köszönöm a munkádat,nélküled nem lenne teljes ház értéke.Az ajtó az egyik fő elem,ha nem működne,a felét se érné annak,amit most!Egyik kulcsemberem voltál.Többieknek is köszönöm a dicsérő hsz-eket.
-
Nemis nagyon gamer,csak menjen rendesen minden,akár mai játék. I3-at terveztem eredetileg is,de még sose hajtottam 4 magot,és ez az egyik álmom. De tény,teljesen igazad van,hogy egy I% talán tényleg túlzás lenne,felesleges pénzkidobás,főleg GTX 550 mellé. Lehet,hogy ezt a felállást fogom inkább választani,és I+ mellé erősebb, GTX 560-at veszek. De ez anyáron még biztos nem fog megtörténni.
-
Nehéz lenne egyesével megköszönni mindenkinek,örülök,hogy elnyerte tetszéseteket.
Plusz öröm,hogy többen jobbnak látjátok a végeredményt ,mint a kiindulási pontot.
hunmyke: Én se hallottam még canon házról,és épp ezért egyedi darab. Nemcsak,hogy kevés van belőle a világon,az anyém az egyetlen,ami Nvidia.
-
Már vártam ezt a hsz-t.
Ha figyelmesen olvastad,akkor láthatod,hogy előbb volt meg a kari,mint a ház,és egyántalán az ötlet.
Másrészt nem mindig engedhetem meg magamnak,hogy válogassak. Igyekszem magam a fekete színhez tartani ezentúl is,de akkor is pénzfüggő leginkább.zolee5016: Nincs miért.Ebbe a hibába estem az első festéskor,és amikor megmutattam fórumon,ott is ez volt az első észrevétel. Mi tagadás,tényleg milliószor szebb belül is feketén.
dressiKöszönöm,igyekeztem tervezgeti.
-
-
orichalcos: Köszönöm,már javítottam is.
Köszönöm az elismeréseket.Remélem nem vittem tulzásba semmit írás közben.
Később berakok több képet a kész állapotról,mert nem lehet megunni.DEV_NULL: Rajta vagyok,nekem még csak most kezdődik a nyár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autószerelők, autószerelés
- Bitcoin topic
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest