Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Mint pannon céges ügyfél mondhatom, hogy a pannonál pl a céges telefonlista kizárólag a fejlécben tér el a normál előfizetőkétől, minden ugyan az. 2 év után 1 ft kedvezményt sem kaptam... Nyilván számít a mp alapú számlázás meg az egyébként is alacsony percdíjak, de azért az durva, hogy bizonyos esetekben egy szakadt csöves olcsóbban kapja meg ugyan azt a telefont, mint én, aki elvileg kiemelt ügyfél vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Mitől kerül ennyibe egy telefon? Miért különböznek az árak? Külföldön miért olcsóbb?
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Xiaomi 15 Ultra Photography Kit Legend Edition
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest