Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrE82
csendes tag
Tény: tőlünk nyugatabbra nagyságrenddel alacsonyab a freud.
Tény: az alacsonyabb freud egy jelentős részét is mi képezzük, a hozzánk fű alatt beérkező telefonokkal, 0%-os ÁFA-val, VÁM nélkül, böröndben hozott cuccokkal...
Tény: sehol nem írtam, hogy a panaszkodók kártyás ügyfelek. A hsz-ben említettem egy durva becslést, ami a hsz-ek 25%-ára vonatkozott. Az általad is idézett mondatban szerepel az "általában" szó, ami szerintem magában rejti, hogy nem mindenki...
-
fi:zi'k
nagyúr
Szerintem ez beszédesebb: telefonok
Minden előfizetéses telefon ingyen elhozható! (Ha jól értem)
---
Amiket mondanék, azok már elhangzottak korábban.
A használt telefon kereskedőnek való eladásához csak annyit tennék hozzá, hogy eddig 2x adtam be telefont, mert nem kelt el máshogy. Direkt megkérdeztem, hogy mennyiért rakják ki.2003-ban egy Nokia 3310-est 8E-ért vett be és 12E-ért árult.
2007-ben egy Motorola L7-est 11E-ért vett be és 16E-ért árult.
Nem tudom most mennyivel lehet más a helyzet, de szerintem az kicsit jóhiszemű volt, hogy "..a kereskedő is akar rajta keresni némi pénzt..".
Nem némi pénzt, hanem sokat keres rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mitől kerül ennyibe egy telefon? Miért különböznek az árak? Külföldön miért olcsóbb?
- Xiaomi 15 Ultra Photography Kit Legend Edition
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest