- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ilyen feliratnál mosolyogva közlöm, hogy akár egy zsömlét is fizethetek kártyával és a kereskedő nem hozhat limitet. Az egyik üzletben a tulaj volt a kasszánál és kikelt magából, hogy azt csinál az üzletében amit akar, én meg felvilágosítottam, hogy csak a pos terminált kihelyező bankot kell értesítenem, ők rejtve kijönnek ellenőrizni. Ha csak a feliratot meglátják, már akkor leszedetik, ha próbavásárlásnál megtagadják tőlük a kártyás fizetés lehetőségét, és nincs technikai akadály, akkor viszik a terminált, kötbéreznek és szerződést bontanak.
-
MrSealRD
veterán
Még soha az életben nem tapasztaltam még sem 1000Ft-os limitet, sem a személyi elkérését. Utóbbi ráadásul szabálytalan, mert ők nem hatóság, nem kérhetik el. A kártyás fizetést sem tagadhatják meg ha nem adod át a személyidet, mert nem így működik a rendszer... Ezek többnyire hülyék. Az 1000Ft-s limitet pedig a jutalék miatt alkalmazzák szerintem. Elég fillérb.szó hozzáállás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- XPEnology
- Sorozatok
- Milyen széket vegyek?
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest