- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
DarknessHope #266 üzenetére
-
DarknessHope
senior tag
oké ez egy régi fórum de nem tudom hova máshova írhatnám. mert itt a mobile meetingen láttam azt a pár hozzászólással lentebb írt alcatelt. fémből készült androidos.. vélhetően olcsóbb modell. szóval érdekelne hogy végül ezt kiadták e v mi van... még tipusát se tudom mert nem emlékszem. Az alu, fém, alcatel szavak különféle kombinációja nem adta ki mi lehetett
szóval help. kapható e v lesz e v mi van vele?
-
aggleány
addikt
Én is köszönöm a szervezést, meg a mindenfélét mindenkinek, akit illet.
A sorban állva többen megkérdezték, hogy milyen rendezvény van itt, mert ilyen sorbanállás azért nem szokott lenni. Aztán értetlenül néztek, amikor kiderült, hogy mobiltelefonos banzáj lesz
Volt olyan érdeklődő, aki azt gyanította, hogy valami szex-témájú kiállítás van, mert a sorban főleg pasik állnak (ezt mondta). Nekem!
-
DarknessHope
senior tag
ja majd kifelejtetem.. köszönjük a SonyEricson-nak a pólókat...
-
aggleány
addikt
Én is sikeresen hazaértem, és mit látok: hát nem ott vagyok az egyik képen a beszámolóban?
Én csak telefonokat nézegettem, a tabletek nem igazán érdekelnek, nem tudnám hasznát venni egy ilyen szerkezetnek.
Először sorban álltam az SE-nél. Sikertelenül, mindenki furakodott, és mégsem verhetem meg a srácokat, úgyhogy arrébb álltam. Próbálkoztam az LG-nél is, de ott is olyan tömeg volt, hogy jujjujj
Megnéztem a MyPhone standját, ott azért már volt hely. Egészen jópofák ezek a cuccok, ha valakinek csak telefonálásra, sms-re kell a telefon, és nem árt, ha van benne zseblámpa is, akkor tökéletes lesz szemüveg nélkül is. Az Alcatelnél nekem is az a nagy ezüst tepsi jött be, ami "avatar-testvéremnek", az tényleg nagyon állat volt. Semmi különös, egyszerűen egy nagyon egyszerű, eléggé szögletes, letisztult formavilágú, gyönyörű cucc. Azt mondták, hogy december környékére várható, és ő lesz a csúcs az Alcatelnél. Nem nagyon volt még Alcatelem, de talán... A HTC-nél elég sok ketyere volt kint, nekem a Wildfire S tetszett nagyon
Kicsi, 3.2-es kijelző, szép, tiszta kép, semleges ház, de az ára... az szörnyű. Azt mondták, hogy május vége felé lesz, és 90.000,- körül fog indulni. Ez azért barokkos túlzás, annyiért most már lazán Galaxy S-t lehet venni, az meg azért mégis komolyabb. A nap végére sikeresen odafurakodtam az SE standjához, és egyszerre két készüléket is megnéztem, sőt, egy kollégával együtt egyszerre hármat
Először összehasonlítottuk az Arcot és a Neot, utána hozzávettünk még egy Neot. Hát, érdekes volt. A két Neo kijelzője között lantozni lehetett a különbséget
Ellenőriztük a dolgokat: max. fényerő, Bravia bekapcsolva, ugyanaz a szoft, minden stimmel. Csak a kijelzők nem egyformák. Az Arc és a Neo kijelzője két egészen különböző szintet képvisel, hiába írják, hogy ugyanaz a technológia. Az Arcé gyönyörű. A Neo sem rossz, ha nem tesszük mellé az Arcot
A kijelző-szépségverseny sorrendje az SE-nél (szerintem): 1. Arc, 2. Play, 3. Pro, és 4. Neo. Kár, mert a teszt alapján egészen beleéltem magam, hogy Neo-gazdi leszek, de így már nem annyira esélyes. Egyébként az Arc élőben tényleg nagyon király, sokkal jobb, mint a képeken. Főleg ezüstben nagyon szép, bár nem szeretem az ezüstszínű telefonokat. A Neo is jobban néz ki ezüstben. (Most majd lehet, hogy többen azt mondják, hogy nem is volt ezüst, de a buli legvégén az a cég területi képviselője megmutatta a sajátjait, és igen, sokkal mutatósabbak ezüstben
Folyt. köv. kicsit később.
-
DarknessHope
senior tag
Na hazaértem a 2. mobile meetingről... nos magam is meglepődtem hogy hol időztem el a legtöbbet.. azt hittem a Nokia és a HTC fog lekötni.. de végül is a LG-nél voltam a legtöbbet.. hihetetlen jó dumája volt a srácnak.. mire észbe kaptam már az ő előadása ment.. így csak azt láttam..
a 2x jó... a többi is jó.. a táblapcjük is nagyon állat no de a 3D... az eszméletlen...
elsőre nem ütött be nagyon... csak mikor azon szerencsések közé kerültem akik a kezükbe is vehették.. (az elején még azt mondta a fickó hogy nem adhatja ki a kezéből) a végén már szinte beleveszett a tömegbe annyian tapogatták... csak szemből és kb. 30 cm-ről mutatja igazán mire képes... de úgy tényleg igazán 3D-s volt... mondjuk egyszer le is fagyott. de hát nem végleges....
jó volt mondjuk a HTC tablettjét is megfogni... ez volt ez egyetlen eszköz amivel sikerült flash tartalmat betöltenem... és a ceruza is nagyon jó volt. meglepett még az alkatel is... nem tudom a készülék típusát de volt egy atom-szép fém-csiszolt tepsiforma érintős-készülékük... nálam ez a készülék már előre elnyerte a legszebb alkatel címet.. a Sonim félé strapatelefon is jobban tetszett élőben mint képről.. és a Windows phone 7 felé sincsenek már olyan nagy fenntartásaim.. egész jó... bár azért még mindig inkább androidot akarok
szóval köszönet mindenkinek aki ott volt.. résztvevő rendező kiállító.. és külön az LG-srécnao is.ui.: egy kis negatívum is volt e napban.. sajnos visszafele a kaiserem besértődött és úgy döntött hogy ennyi csapdakütyü után ő nem enged netezni.. sőt hálózatot sem akart fogni... nem tudom mi lehet vele.... olyan mintha rossz radioROM lenne rajta. spb backup restore file múlt hétről nem segített
-
Mr.Csizmás
titán
ez jo volt...koszonom Aggleany-nak, madsunt, Rhino666, Rusinak a tarsalgast, meg utobbinak a G Tab v10 demozast, es tapicskolast....meg a myphone es Nokia eloadasokat
-
AMD Power
titán
Sajnálom de én inkább ma Dobogókőt választottam.
-
anatre1
tag
Megvolt az esemény.
Sajnos nem tudtam elmenni, majd jövőre.Ezzel a hsz.-al megvan a kvázi-tag rangom.
-
Ankhiszesz
tag
Na szépen lassan elindulok én is...
1 óra körül ott is leszek, bár szokásomhoz híven késni fogok, mert még mindig ezt a hozzászólást írom, ahelyett, hogy már öltöznék...
-
RaveForce
veterán
válasz
magyarattila #255 üzenetére
-
RaveForce
veterán
válasz
magyarattila #253 üzenetére
pont ez volt az egyik vész-opció a 2ből, szerencsére mind2 működött, ígymár csak az a para h kb 3-4re érünk oda, dehát a lényegről nem maradunk le
-
RaveForce
veterán
nah szerencsére megoldodott, nem kell kihagyni
-
RaveForce
veterán
válasz
magyarattila #250 üzenetére
köszi, h probálsz segiteni, csak ugye idén van ez h még a polgarinevet is ellenőrzik, aztán az ugy gas lenne h felmegyünk kecskemétről és ő meg nem mehet be, ezért reménykedek hátha vki még erre jár az illetékesek közül
-
RaveForce
veterán
válasz
magyarattila #248 üzenetére
kecskemét. 22 haverom 25
-
RaveForce
veterán
válasz
magyarattila #246 üzenetére
az oké h van, probált is, de már nem lehet regelni
-
magyarattila
tag
a videóban hallható zene címét igazán közkinccsé tehetnétek a kedvünkért
-
knyitogato
őstag
Jó szórakozást mindenkinek, én sajnos ma is dolgozom
-
RaveForce
veterán
akkor mivan ha haverom okosan facebookon jelölte csak be az eventet? itt meg nem regelt, és ma jött rá?
-
AMD Power
titán
Ebben a jó időben lehet ,hogy nem fogok elmenni.
-
Mobile Meeting-es szépjóreggelt!
Én mindjárt indulok.
-
Krisz82
csendes tag
Srácok (elsősorban a szervező urak felé), lemondani hogyan kell a regisztrációt?
Mert most is, mint oly sokszor az élet (drága jó főnökeim) közbeszólt, így sajnos bármennyire is szerettem volna, de nem tudok jelen lenni, és nem szeretnék magamnak ebből sértődést, haragot, stb.
Szóval tisztelettel szeretném lemondani, egyben megköszönni a lehetőséget.
-
DarknessHope
senior tag
már csak 17 óra és kapunyitás
forma 1 után indulok..
még mindig senki Gödöllőről (Hatvan Budapest vonal) ????
-
AMD Power
titán
válasz
JNashville #226 üzenetére
Ha megyek szerintem én is max 1-2 órára fogok beugrani.
-
JNashville
senior tag
Na, már tuti a menés, sajnos csak egy órácskám lesz körbenézni, de ki nem hagynám.
-
a_nitto
csendes tag
Üdv!
Kérnék egy kis segítséget!
Valahol egy hozzászólásban olvastam, hogy Kőbánya-Kispest vasútállomásról vonattal és öt perc sétával el lehet jutni a meeting-re, de nem találom vissza azt a leírást!Valaki le tudná írni, vagy belinkelni, azt a hozzászólást! PLZ! THX
Szép Napot! -
Brianiac
aktív tag
Na már nem sok van hátra.
Szolnokról, esetleg a környékről megy valaki akár vonattal akár autóval?? Ha igen akkor az dobhatna egy privit, mert nem szeretnék egyedül utazni.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Oppenheimer #220 üzenetére
Az idősebbektől viszont többet lehet tanulni.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
DarknessHope #216 üzenetére
Pillanatnyilag 82 hölgy regisztrált van. Az nem is rossz, bár gondolom magas a barátnő-faktor.
-
aggleány
addikt
válasz
DarknessHope #214 üzenetére
Egészen megijedtem, hogy miért akarok én Hatvanból indulni
Jó az avatarod
Én sem tudok személyes ismerőst, aki jönne, de szerintem (az utazáson kívül) nem lesz probléma, hogy miről lehet majd beszélgetni az ott lévő sok-sok idegennel
-
aggleány
addikt
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én már nagyon be vagyok sózva
Úgy érzem, hogy soseleszmárszombat!!!
-
rep3at
őstag
A videó nagyon jóra sikeredett
-
Stevee83
aktív tag
Hol lehet a reget visszavonni, mert szombaton meloznom kell
és "átadnám" másnak a helyemet!
-
Adamul
tag
Tulajdonképp arra jöttem rá, hogy pont kapóra jön ez nekem, mert most már nem csak mint érdekességre megyek el, hanem mégeccer meg akarom taperolni a One-t, mer valszeg az lesz az új telcsim, bár de jó lenne a 2x is, csak ne lenne majd 3x annyi
Ja és kár h a MotorolaJéknál ekkora gáz van, mert egy Defy mennyivel jobb ár/érték arányba lenne, de hát így hogy merjen olyat venni az ember... -
madstunt
addikt
válasz
Oppenheimer #207 üzenetére
igen
-
Oppenheimer
nagyúr
A rendezvény ugyebár egykor nyitja meg kapuit, de csak kettőkor kezdődnek az előadások. Abban az 1 órában már meg lehet tapizni az újsonságokat?
-
aggleány
addikt
Majd kitalálok valami szépségeset
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest