Mobile Meeting 2011 - újra összegyűlünk!

Mi az a Mobile Meeting?

Valószínűleg sok olvasónk emlékszik a tavaly megrendezett Mobile Meeting 2010 nevű eseményre, melyet annak apropójából hoztunk össze, hogy a Mobilarena ötéves születésnapját ünnepeltük, egészen pontosan öt éve volt, hogy lapunk csatlakozott a Prohardver családhoz. Az akkor nagyjából 300 fős létszámlimittel rendelkező kiállítás hatalmas sikernek bizonyult, nem csak a látogatók, hanem a gyártók és a sajtó is elégedett volt, több portál is az "év mobilos eseményeként" titulálta az abszolút pilot-jellegű rendezvényt.

Ezek után nem meglepő, hogy idén is megrendezzük a Mobile Meetinget. Az alapkoncepció nem változik, a rendezvényre azokat várjuk, akik érdeklődnek a telekommunikációs iparág újdonságai iránt, szívesen nyomkodnák meg a nemrég bejelentett, még nem is kapható készülékújdonságokat, miközben meghallgatnák a gyártók előadásait és kérdeznének is a cégek képviselőitől. A színvonalat jelző lécet viszont idén sokkal feljebb rakjuk, a tavalyinál sokkal tágasabb és szebb helyszínen rendezzük meg a Mobile Meeting 2011-et. Hogy hol? A Lurdy ház legfelső szintjén lévő Konferenciaközpont egy részét béreltük ki, ahol egy körülbelül 400 négyzetméteres, 500 székkel rendelkező előadótér és egy 500 négyzetméteres kiállítói terület áll majd a látogatók rendelkezésére, utóbbi területen játéksarok (Microsoft Kinectekkel) és egy beszélgetős rész (nevezhetjük "lounge-saroknak") is ki lesz alakítva.

Hogy miért lesz érdemes ellátogatni? Többek között azért, mert kint lesz a Nokia, az LG, a Sony Ericsson, a HTC, az Alcatel, a MyPhone, a ViewSonic, a Speedshop és a SmartShop, ez utóbbi két cég egyike kiegészítőket, a másik pedig navigációs eszközöket hoz majd a kiállításra. Esélyes továbbá, hogy képviselteti majd magát a kiváló mobilos játékairól ismert Gameloft is, továbbá folytatunk tárgyalásokat az Electronic Arts-szal is, de a játékos lelkületű látogatók így is megtalálják majd a számításaikat, a Microsoft jóvoltából ugyanis elérhető lesz a már említett kinectes játéksarok is. Ásványvíz és pogácsa természetesen idén is lesz, fizetni nem kell érte

Ahogy magáért a belépésért sem, a rendezvény ingyenes, a ruhatárért sem kell senkinek a zsebébe nyúlnia. Egy jó cél érdekében viszont igen: mivel a rendezvényre 1000 látogatót várunk, úgy döntöttünk, hogy a bejárat mellett elhelyezünk egy becsületkasszát, melynek tartalmát a nap végén a pilisvörösvári mentőállomás egyik képviselőjének adjuk oda, hogy további életeket menthessenek meg a segítségével. A becsületkasszás jellegből adódóan nem tesszük kötelezővé, de kérni mindenkit megkérünk, hogy legalább 200 forintot dobjon be a ládába, hiszen 1000 látogatónál így is 200 000 forint gyűlhet össze, melynek biztosak vagyunk benne, hogy nagyon jó helye lehet a mentősöknél.

Hogy minderre mikor és hol kerül sor? A dátum 2011. április 16. (szombat), a helyszín pedig a Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.) legfelső szintje. Kapunkat 13:00-kor tárjuk ki, a hivatalos megnyitó pedig 14:00-kor várható, melyet folyamatos előadások követnek majd, miközben a kiállítóterületen is bátran lehet mozogni. A rendezvényt tömegközlekedéssel az 1-es és 21-es villamosokkal, valamint a 103-as és 281-es buszokkal lehet megközelíteni; az autóval érkezők az épület mögötti, nagyméretű parkolóban ingyen parkolhatnak.


Nagyobb térképre váltás

A rendezvényre a létszámlimit miatt előzetesen kell regisztrálni, melyet a fórumregisztrációval rendelkező olvasóink ide kattintva tehetnek meg - aki még nem regisztrált a fórumra, az ide kattintva teheti meg. Ezúton hívnánk fel az érdeklődők figyelmét, hogy a polgári név mező nem viccből van ott, az alapján lesznek beengedve a vendégek!

A részletes programért és a helyszín megközelíthetőségéért tessék lapozni!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés