Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrg
aktív tag
4,5 colos két magos, az a Samsung Galaxy Core LTE.
Fólia van rajta gyárilag de sajnos tele van írva reklámmal, így mindenképp le kell venni róla. (Fentebb van róla kép a 126. hozzászólásban.) Egy kis mobilboltba rakattam rá fóliát, de mint kiderült kicsi lett rá, mert ebből az Ace4-ből ugye van 3 verzió is, amit külföldről rendelt hozzá fólia az 4 colosra jó, ez meg ugye 4,3... vigyázni kell vele majd fólia és tok vételnél/rendelésnél...
-
nobiand
aktív tag
Amit a Telenornál lehet kapni, ahhoz létezik fólia?
-
geckowize
őstag
válasz
jano6220 #110 üzenetére
Ezt én is néztem, rá is kérdeztem, hogy az általuk árusított típusnak most akkor mik a pontos technikai paraméterei, mert úgy tudom 4,3" + Snapdragon 410 4 magos procival, ők meg 4,5" + 2 magot írtak. 20 ezerért gondoltam édesanyámnak a mini 2 helyett, szerintem minimum olyan ugrás lesz neki, mint a P4-es csigalassú szar gép után egy SSD-s haswell magos pentium g proci.
-
Dyrg
aktív tag
Hali!
Én is nagyon nézegetem ezt a telót, telenornál venném. Ami kiderült, hogy nincs fényérzékelő, de akkor közelségérzékelő sincs??? Mert az viszont nagy hiány lenne... (ha felveszem a telefont simán bezavarja a fülem az érintőképernyőt...) Erről nem tud valaki valamit? Root-olni lehet? -
vittorio7
őstag
válasz
DerbiDRD #131 üzenetére
A kijelzőt azt nem tudom.
A 8 GB ROM ebben a Telenor által is forgalmazott típusban (Galaxy Ace 4
G357FZ) szinte biztos. [link]Ez a 0.5 GB RAM-os: Galaxy Ace Style G310HN (SM-G310HN)
És valahol van még egy 3. Ace 4 is.
(#132) PiEm-14B
Közben már én is rájöttem. De jó, hogy egy eladó sem tudta a Smasung üzletben a három közül.
-
PiEm-14B
csendes tag
válasz
vittorio7 #127 üzenetére
Abszolút biztos.
Teljes rendszermemória: 8 GB
Minimálisan szükséges a rendszernek: 3.03 GB
Tehát 5 GB használható fel.
Totál káosz az Ace 4-ek elnevezése, aki 4GB-ot mond rá, az valszeg keveri a sima Ace 4-gyel, de ez az Ace 4 LTE. Vicces, hogy a számlára is csak Ace 4 van írva. Örülünk neki, hogy nem egy hete vettünk telefont. Ennyi pénzért ez nagyon állat. A kijelző felbontása szerintem tök jó, nevetséges a full hd ekkora vagy alig nagyobb méretben. Legalábbis átlagos használatra.
Nem Gorilla Glass-os, talán ez az egyetlen számomra is lényeges hátránya egy S4 Minihez képest. Az már túl jó lett volna, ezen az áron egyik sem az. Az S3 Mini-nek sem volt még gorillája. Talán majd az Ace 5-ben. -
DerbiDRD
csendes tag
Ja és úgytudom , hogy az LTE-s verzió full HD - ban tud videót rögzíteni.
-
jano6220
tag
Hát ha ez igy van akkor valószinű ez lessz a következő telefonom.
-
vittorio7
őstag
Íme a képek a Telenorban kapható ACE 4-ről. Nem tudom mit teszteltetek?
Elvileg csak a 4,3"-os az AMOLED kijelzős.
A 8 GB VS 4 GB ROM-ról nincs infóm. Bár a Telenor üzletben azt mondták, hogy ezerből én voltam a második aki megkérdezte, hogy hány GB ROM van egy telefonban.
Nem lett bekapcsolva a telefon, ezért nem tudom, hogy mi van "benne".
A dobozban van töltő a vékony kábeles, és USB kábel is + fehér HEADSET is.
-
PiEm-14B
csendes tag
Asszonynak akartunk venni egy S3 Mini-t, mert 40 pénz körül kerestünk használható telefonokat. Végül véletlenül megnéztem a Telenoros készülékárakat és láttam, hogy csak 44 praktikummal. 1 percet sem gondolkodtam rajta, gyakorlatilag minden fontos paraméterben veri azt. Sok helyen 4GB ROM-ot írnak hozzá, de 8GB van benne. Nekem S2-m van, nagyon meggyőző ahhoz képest az Ace 4. Egyetlen bajom van vele, hogy egyelőre lehetetlen hozzá flip cover szerű tokokat találni, annyira új. A névkavarás miatt ráadásul még körülményes is a keresés.
-
DerbiDRD
csendes tag
Sziasztok ! Nem én voltam az a valaki , de holnap a telenornál mindenbizonnyal megveszem és akkor leírom nektek az adatait , csinálok unboxingot , meg fényképeketis. A 4 GB(2 -2.1 GB szabad) -al se lenne gond ha lehet alkalmazásokat SD-ről futtatni (Az Lg f70 nél lehet , pedig az is 4.4-es )
-
hue2000
tag
Szép lett bár a kijelző lehetett volna nagyobb
-
vittorio7
őstag
válasz
DerbiDRD #120 üzenetére
Szia!
Ez érdekes. Most más telefont küldött tesztelni a Samu, mint amit forgalmaz
Vagy ez tényleg zsákbamacska, szerencse kérdése, hogy ki melyik Ace 4-et húzza ki a "kalapból"
Az viszont nagyon nem mindegy, hogy 4 vagy 8 GB ROM. Pedig erről a 8 GB-ról eddig sehol semmi infó...
Esetleg tudnál képet feltenni a telefonról meg a dobozáról? És mi van a dobozban a telefonon kívül?
-
DerbiDRD
csendes tag
Sziasztok! Youtubon az MA adás alá ezt ira egy kommentelő : " Jó lett a videó, de a fényérzékelő hiányára, és az ebből adódó picit nehézkesebb híváskezelésre érdemes lett volna kitérni szerintem pár mondat erejéig.
Megjegyzés: tegnap vettünk egy ilyen típust (vagy inkább ehhez hasonlót) a Telenornál páromnak, és a kijelző nem 4, hanem 4,3" Super Amoled, illetve a belső tárhely nem 4, hanem 8 GB, ami azért nagyon nem mindegy.
Az általam vásárolt mobil pontos típusa: Samsung Galaxy Ace 4 SM-G357FZ.
Az a durva, hogy még a saját dobozán sem erről a mobilról van kép
A készülék baromi gyors, közel egy S4 szintjén van (nem vicc), hála a relative alacsony felbontásnak, de a kijelző valahogy jobb minőségű, kevésbé tűnik pixelesnek, mint mondjuk egy S Advance esetében. XS kategóriás előfizetéssel 26.990 Ft a teló, de szerintem abszolút best buy a kategóriában, mert a Snapi 410 bizony odapirít rendesen, és egyáltalán nem melegszik....még annyi, hogy az előlapi kamera nem VGA, hanem 1,3 megapixeles, illetve az akkumulátor nem 1.800, hanem 1.900 mAh az SM-G357FZ típusnál amit a Telenor forgalmaz - az AnTuTu eredménynél a videóban is látható, hogy Ti is ezt a típust teszteltétek.
-
vittorio7
őstag
válasz
norbert1998 #117 üzenetére
Ez nem döntő tényező, csak rákérdeztem.
Kb. egy áron hoznánk el, és az asszonynak korábban már rendeltünk egy Core LTE-t. (Akkor még nem volt szó ACE 4-ről, nem lehetett tudni, hogy ez jön ACE 4-nek, és ennyiért.) Nem tudom, hogy van-e értelme módosítani. Az ACE 4-en újabb andrid van, és 4 magos proci. Igaz kisebb a kijelzője, de nagy eséllyel szebb a Core LTE PLS-énél. A belső memória viszont érdekes kérdés. Mert idővel kevés lehet a 4 GB, ha telepakolja az ember, meg frissülnek az alkalmazások.
-
llaci63
tag
válasz
norbert1998 #114 üzenetére
Üdv!
Én felhívtam egy Telenor pontot, az eladó hölgy azt mondta, kezében van egy Ace 4 doboz, és 4.3" sAmoled, Quad Core 1.2 GHz, Adreno 306 van a dobozára írva! Tehát ez szinte tuti! A Telenor honlapján is lassan javítják, mert őket is felhívtam, hogy nem jót írnak a honlapon! -
jano6220
tag
Üdv!
Én telenornál a DPI csomagban olvastam 19 ezerért,de hogy melyik mert ott 4,5 colosnak irják... -
DerbiDRD
csendes tag
Képes futtatni alkalmazásokat MicroSD kártyáról?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #105 üzenetére
Akár boldog, akár boldogtalan leszek, még 30-ért sem kellene.
-
-
-
-
Gempas 70
aktív tag
Pfff.... elképesztő árak..... 2 év hűséggel drágábbak a telók mint itt függetlenül... ( itt= Zürich ) Elnézést senki ne gondolja, hogy felvágásból vagy ilyesmiből írom, de ez egyszerűen döbbenet...A végére meg odaírják, hogy olcsóbbak lettek.... 1000 Ft-al a 1800.000 ezres telefonok.. nem sül le az arcukról a bőr..
-
golf2gt
tag
vodánál 60.990 Ft (ha valaki még vodás)
-
llaci63
tag
Üdv!
Ha jól látom a Telenor is belekeveredett az Ace 4 variánsokba! A honlapjukon már kezdik feltölteni, de ott 4.3" 1.2 GHz kétmagos, a vállalati árlistában 4.5" 1.2 GHz kétmagosként szerepel! -
AS
félisten
44 a telenormál és 0 forint elöfizuval.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
TheBikerider #96 üzenetére
Akkor te sem tőle ?.)))
Van a Tescoban 4 500-ért Alcatel és még le is beszélhető belőle :-)) -
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
TheBikerider #89 üzenetére
Elkényezteted :-) Csak óvatosan, mert megszokja.
-
halkow
őstag
2gb tárhely édes kevés
-
laverdadb
tag
A szenzorokat amik a kamera mellett voltak az Ace 3ban, jol lehagytak
... -
vittorio7
őstag
Mondjuk engem egy Core LTE teszt érdekelne. Az asszonynak már rendeltünk egyet az előfizetéséhez, majd jövőhétre kiderül, hogy milyen.Lehet, hogy lemaradtam kicsit Samu ügyben, hogy-hogy kimarad mostanában sok telefonjukból az FM rádió? A nagyfater 2 ezer forintos Alcatel ONE TOUCH 232 telefonjában is van FM rádió, ráadásul beépített antennával.
-
Csarli85
aktív tag
Az adás alatt nem merült sokat. Jónak tűnik az akksiideje
-
-
TRIvidore
tag
Rohan az idô...Samsung Èsszel kène ezt csinàlni, mert kikopik.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem szép, nem jó, de legalább jó vastag.
-
Csarli85
aktív tag
A home gombon úgy lehet gyorsítani, hogy az s voice beállításinál az "open via the home key" funkciót ki kell kapcsolni. Akkor sokkal jobb reakcióideje. Legalábbis az S3- nál.
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #79 üzenetére
Az ilyesmit le szoktam tölteni.
Mindegy, más szokások más igények. -
törölt tag
válasz
norbert1998 #74 üzenetére
Igaz, az indavideo nem játssza a nagyon régi videókat.
Mondjuk azok tényleg elég régiek. :-) -
kocsisdavid5
aktív tag
Ram?
-
narobik
tag
Mi lesz még a héten?
-
petigubi
újonc
Sosem venném meg ezt a szutykot...
-
Crydan
senior tag
Flasht elkezeli a Samsung böngésző?
-
kislaszlo83
tag
Úáúá... még egy tucat samsung, már itt se vagyok
-
nobiand
aktív tag
...
-
norbert1998
nagyúr
csak HD a max videó? ilyen hardverrel?
vagy csak el lett állítva?
-
Crydan
senior tag
Ilyen erős az érintőgombok világítása, vagy csak a kamerát égeti ki ennyire?
-
Crydan
senior tag
Kijelzővédelem?
-
markusz5
csendes tag
Kövezzetek meg, de nekem ez a hátlap tetszik.
-
norbert1998
nagyúr
játékot lehet kérni, videó (pl h265), esetleg egy antutu pont?
az xperia z-m antutu pontja
-
AS
félisten
4.3 as lesz az (slye speckoja)
-
KonZumo
tag
Azért van home gombnak atfutasi ideje, mert az s-voicet várja
-
Crydan
senior tag
Mennyire dudorodik ki a kamera?
-
roli543
őstag
Biztos, hogy négy colos? 4.3-asnak tűnik, és neten is több oldal 4.3-ast ír,
-
AS
félisten
Ezt mondtam ha lesz szolgáltatoknál jó áron akkor tarolni fog . Ez nem az amit függetlenül vesznek meg.
-
Csocsesz75
őstag
De ki vagy öltözve !
-
Ghz-eg
csendes tag
kép hang ok
-
balintkalman
csendes tag
minden oké
-
norbert1998
nagyúr
szia
kép hang oké!
ez a konkrét típus még ace-szerű választásnak tűnik? amiket olvastam róla az nem éppen ezt támasztja alá
csocsesz (52) : Igaz, milyen elegáns vagy, Legend
-
Garada
őstag
Kép,hang ok!
-
cspisti
tag
kép, hang ok!!
-
Crydan
senior tag
Kép és Hang OK!
-
balintkalman
csendes tag
kamera terén hogy teljesít?
-
diabolika
tag
válasz
A 2. Vesztes #42 üzenetére
A lényeg az, hogy ma egy Samsung készüléket láthatunk!
-
Bog
HÁZIGAZDA
És most ezennel hivatalosan, egyszer s mindenkorra: Z3C teszt és adás is lesz, de még nem kaptunk tesztkészüléket. Pénteken jön, hétfőn adás. És nem, nincs ráhatásunk arra túlzottan, hogy mikor és mi érkezik.
-
Márko88
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #33 üzenetére
Meglàtjuk, lehet komoly lesz.. Csak a buggos menü, lefagyàsok..optika meleg ne hasznàld a kameràt.. Lehet ezeket kiküszöbölték màr a Z3C-nél.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
diabolika #28 üzenetére
Amit korábban Ace 4 néven már bemutattak, az végül nem Ace 4, hanem Trend 2.
Az Ace 4 LTE az nem lesz itthon, ami itthon lesz (és az adásban), azt te Ace 4 LTE Style néven ismered, de itthon (és Európában) ez csak simán Ace 4, lévén a többi, eddig felsorolt Ace 4 néven itt-ott látott termékek itthon hivatalosan nem lesznek.
Hogy adjunk a szarnak még egy pofont, van nálunk véletlenül egy olyan telefon is, aminek a dobozára az van írva, hogy Ace 4 DuoS, de ez sem nem LTE, sem nem Style, hanem az eredetileg bemutatott, viszonylag csirke Ace 4 kétsimes verziója, ami szintén nem lesz itthon, de ahol mégis lesz Európában, ott Galaxy S DuoS 3 a hivatalos neve.Ugye milyen roppant egyszerű?
Röviden és tömören: amit ma bemutatunk, az az Ace 4 LTE Style, ami itthon sima Ace 4 néven kerül a szolgáltatókhoz.
-
Tidzsimon
őstag
Kb Lg F60.
Off. Márko, nekem samsung nem jöhet szóba, ízlések és pofonok.
-
Hardveresen rendben van, az ára dönti el, hogy megéri-e majd megvásárolni.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Az biztos hogy villámgyors lesz! A Samsung már nem a réseket tömködi a telefonjaival, hanem már a cég kreálja a réseket és oda rakja a telefonjait. De lehet hogy szimplán unatkoznak és csak gyártanak, csak gyártanak........
Ez persze nem baj!
Vuff
-
sutyi^
senior tag
Ezért a pénzért egy qHD kijelző már beleférhetett volna...
-
diabolika
tag
Most akkor ez melyik Ace?? Ace 4, Ace 4 LTE vagy Ace 4 LTE Style??? Nem ártana tisztázni!
-
ctvagyok
őstag
Z1C már 100 alatt meglehet, ha bevállalós vagy. Bár nem a világ legjobb mobilos kamerája, de jobb mint a középkategória nagyrésze.
(#25) Frank97 Mert a neten nincs fenn sehol Z3 vagy Z3C teszt, meg 5 nap várakozásba tuti belehal aki most akar telefont venni
(#29) sutyi^ Azért nem qHD, mert most szórják ki a fel nem használt galaxy S1 kijelzőket
-
Frank97
csendes tag
Gyerekek a samsungnál szerintem már jó előre le vannak gyártva a telefonok 2-évre egyet le kapnak a polcról és bemutatják
Tényleg jobb lenne a Z3 compact al foglalkozni most már,hogy akinek be jövős a telefon az tudjon rendelni meg vásárolni.
Én személy szerint is arra várok,hogy meg rendelhessem.
De amíg a teszt nem jön róla addig nem rendelem. -
wortz
tag
Csak jutnánk már el odáig, hogy a 100 rugó alatt kicsi telókba is normális kamerát raknak. De manapság ami kicsi az = vacak. Pont volt a napokban egy kisebb vitám, a téma kapcsán. Névleg eléggé sérelmezem, hogy ebben az ársávban már 3-4 éve ugyan ez az 5MP-s kamera van. NULLA fejlődés. Míg a csúcskategóriában keményen lépkednek felfelé (8-13-16-20-40MP), addig itt ugyan az van 4 éve.
Amibe meg beletesznek 8MP-t, (lásd Moto G2014, M2) az meg barát nagy.Akár jó teló is lehetnek ez, de ezzel a kamerával
.
Arra kíváncsi leszek, hogy az 1GB RAM-ból mennyi marad szabadon. Örülnénk ha azt megmutatnátok, hogy mennyit emészt fel a Samu féle TW. THX IA! -
Majdnem sok ez a vas ehhez a telefonhoz
-
boncser
aktív tag
Csak azt nem értem miért írnak róla mindenhol mást. Itt azt hogy amoled 1gb ram 4 mag. samsung oldalán 1 gb ram dual core, tft. máshol 512 mb ram dual core tft.
most akkor mivan?szerk: ja és az itt mellékelt képen is az van hogy dual-core, a leírásban meg 4 magos
-
student
őstag
nem értem hogy ez most melyik ace
de jónak tűník tudja valaki mennyibe kerül?
bár most nézem az a 217 ppi pixel elég gyatra de így legalább nem fog akadozni -
törölt tag
Érdekes hogy nem kapott ez is legalább 4,5"-os kijelzőt. A SOC valószínűleg elég lesz a felbontáshoz, korrekt telefonnak tűnik. Remélem nem szállnak el az árral.
-
AS
félisten
Ez nagyon gyors lesz ez a soc és kijelző felbontás durva lesz ....
-
Csarli85
aktív tag
Láttam erről egy rövidke videót a minap, azon nagyon gyorsnak tűnt nekem. Kíváncsi vagyok milyen valójában.
-
Napster82
tag
válasz
A 2. Vesztes #13 üzenetére
-
Zophia
csendes tag
szép jó estét
elnézést,vitázni nem szeretnék
de én úgy gondolom,egy z3c ütősebb,mint egy ace(100ik),nem véletlen,h mindenki azt várja
legnagyobb konkurense az Iphone 6-nak,szóval ezért nem értem,miért csodálkoztok
ebben a kategóriában az egyik legnagyobb durranás lehet,persze,h ezt akarja mindenki.üdv
-
Thaaleum
aktív tag
Kiváncsi vagyok erre a 410-re, meg a fura elnevezésü termékre is. Amúgy ez az Adreno 306 mennyivel jobb, mint a 305?
-
razzorr
őstag
Vagy úgy is fogalmazhatunk,hogy a Samsung Ace nélkül nyomja ki a telefonjait
-
diabolika
tag
Kiváncsi vagyok ezekre a 64bites procikra.
-
Legendd
senior tag
-
kengyel
nagyúr
Ha Samsung, számomra kihagyhatatlan
-
Freiherr
őstag
Jónak tűnik 4 collon.Akksi mekkora?
-
Legendd
senior tag
Nem értem miért kell ezen nyöszörögni állandóan, lesz, de van más is bőségesen, nyilván mindent meg kell írni. De hogy megnyugtassam a kis lelked, pénteken jön és jövő hétfőn fogunk is róla beszélni adásban. Amúgy meg számok alapján több Ace 4 fog valószínűleg fogyni, mint Z3 Compact, szóval a nagyobb érdeklődés is relatív dolog
-
Napster82
tag
Z3 vagy Z3 Compact mikor lesz adásban. Szerintem ezek közül bármelyikre nagyobb az érdeklődés, mint az Ace4 -re!
-
roli543
őstag
Öhm, a Samsung Galaxy Ace 4-ben kétmagos proci kapott helyet 512 mb rammal, az LTE verzió szintén kétmagos csak 1gb rammal. A tegnap bemutatott Ace Style LTE kapta meg a snapi 410-et de 4.3-as kijelzőn, akkor ez a telefon most mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest