- Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crydan
senior tag
IP szabvánnyal nem bír a telefon?
Xiaomi Mi 13T Pro 12/512GB - Playstation 3 - PlayStation 5 - Life's Good :)
-
KION3524
tag
Ha hang tényleg Darth Vaderes.
És kicsit elment a fókusz. -
ZoleeWolf
tag
kicsit homályos a kép
-
martin1369
aktív tag
nincs fókusz
-
nobiand
aktív tag
válasz martin1369 #44 üzenetére
Kicsit Darth Vader effektes nálam
-
Crydan
senior tag
Gorilla Glass esetleg Dragon Trail van a kijelzőn?
microSIM-ről beszélünk?[ Szerkesztve ]
-
martin1369
aktív tag
hang elég érdekes
-
Crydan
senior tag
Van egy kis visszhangzás, de amúgy rendben.
-
balazsnagy38
tag
OK minden
Acer Cloudmobile :)
-
Csorbinátor
csendes tag
minden ok
-
match123
tag
A kínai piacra nem pont a nagyobb felbontás lenne előnyös az írásjelek részletessége miatt?
-
Lecs@
addikt
-
benco
tag
Kép hang ok
"nem az van, hogy ücsörgünk a tengerparton és kézzel fogunk halakat" -Bog. Nexus 4
-
martin1369
aktív tag
kép hang ok
-
balazsnagy38
tag
kép, hang OK
-
Crydan
senior tag
Kép és Hang Rendben!
-
Crydan
senior tag
Eléggé Z-s beütése van.
-
kbyte1024
veterán
Várós a dolog
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
cairojack
aktív tag
-
nemlehet
őstag
Hát a Galaxy Grand jelenleg kb 70 körül van. Nem hiszem, hogy ez alatt fog kezdeni sajnos. De még így is majd 2x drágább lenne mint a kínai 2 simesek ugyan ezzel a procival, jellemzően 720p-s IPS kijelzővel, 1 giga rammal. Mondjuk ez kapható itthon is... De pl nekem nem gond a kínából rendelés így biztos nem venném ezt meg.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
-
-Faceless-
őstag
Mióta várok erre
Előre is kérdezem, hogy milyenek a betekintési szögek, és mennyibe fog fájni ez nekünk?
És hogyha még a szerkesztőségben van, méretben mekkora az idol s-hez képest?[ Szerkesztve ]
-
nemlehet
őstag
Hm, még sem olyan szar az MTK ezek szerint.....
Nekem egyedül a qHD gyenge kicsit 5 colra, ekkora felbontásra szerintem elkélne a 720p. Ha esetleg 4 colos lenne, akkor arra azt mondom megfelel.Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Matada2.3
veterán
5 inch ès qHD? Rosszat sejtek, persze az mtk proci nem azt jelenti, hogy kuka, vagyis nekem tuti nem.
Finn the human
-
Lecs@
addikt
Köszönöm, akkor megvárom!
512 GB
-
Lecs@
addikt
Sziasztok!Nem tudom kinél hogy működik, de nálam egy üres tv jön be, és még csak mozogni sem mozog! Hova kell kapcsolnom? Köszi!
512 GB
-
HawerKing
őstag
Biztos beszerezhető lesz nálunk is, ha nemlesz tulságosan drága nagyon nagy konkurense lesz a nem épp neves kinai gyártók olcsó két kártyás telóinak, amit előre látok az adásban főleg a kijelzőbee fognak érthetően belekötni a fiuk
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Crafter32
őstag
Egy normál felhasználót érdekli egyáltalán, hogy milyen szív dobog benne? Jól néz ki, szép a képe, nem fagy és esetleg lehet egy-két jó képet csinálni. Mi kell még?
-
halkow
őstag
Ez az olcsóság véget lesz szerintem 5coll qhd,mtk
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Paul119
addikt
"tulajdonsága viszont az Xperia C-nek az, hogy két kártyát is képes kezelni, ami azért mindenképp megváltoztatja a telefonról kialakuló összképet." vagy nem lesz vagy 100 ezer..
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
zkosaras
aktív tag
Akkor ez a készülék nem (is lesz) elérhető nálunk?
-
Yokayee
tag
Srácok, azt mikor írjátok meg végre, hogy hivatalosan is bejelentették a Z1 minit Z1f néven?
Vagy esetleg a HTC One Max bejentése is lehetne hír. Ha már a kiszivárogtatott fotók azok voltak...Tudom, off topic, csak nem tudom, hová máshová lehetne ilyet írni.
-
balazsnagy38
tag
jóféle, bár egy kicsit nagy
-
süti5
őstag
Kérlek külön térjetek ki a tesztben a kamerájára, nincs a piacon dual sim-es teló, aminek normális fényképezője van, talán ez képes lesz normális képeket készíteni.
-
cairojack
aktív tag
Nekem az túl nagy, de azért kíváncsi vagyok rá. Ennek a hardvernek a felét betennék egy 4 col alatti telóba, akkor az lenne a következő telóm.
[ Szerkesztve ]
4 col fölött minden phablet... nekem 4 colnál nagyobb telefon, soha az életben nem kellene. Ha fizetnének se...
-
Villeneuve
csendes tag
válasz freeknight #4 üzenetére
Indiába 17-18 000 rúpia ami 60-65 000 Ft-nak felel meg. Hogy ez mennyibe befolyásolja az itthoni árakat, azt nem tudom.
-
-
szilagyiv
senior tag
Á a francba, beugrottam!
Olvasom a szalagcímet: Sony TV, ami két SIM-et kezel.... mivaaa? Néha összeszavakat a keverem. -
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Vajon ebben IPS panel van? Gyanítom nem...
[ Szerkesztve ]
<< Heimdal >>
-
freeknight
őstag
MTK proci, 5 inch, qHD... a gyártó pedig SONY. Érdekes kis szörnyszülött ez . Bár a 2 kártya miatt egyeseknek érdekes lehet, de remélem nem merészelnek elkérni érte 80k-nál többet.
-
ghost364
senior tag
MediaTek Sonyban?Tisztára mint a 3hengeres BMW...
-
nemo007
tag
Szerintetek az lg 4x emet eltudnám erre cserélni mert ez a sony külső nagyon bejön hardver bőven elég nekem kijelző meg csak nemlehet olyan rossz
de am most utánanéztem és nemis olyan mint a képen
[ Szerkesztve ]
LG OPTIMUS 4X HD 4.1 :)))
-
zdanee
őstag
Ebből a leglényegesebb pont, hogy ügyes ROM szakácsok a Sony szoftverét rá tudják majd húzni a kínai tucatmobilokra hála az azonos hardvernek.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VoIP telefonálás
- Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest