Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
-
nfsu17
veterán
Vodafone
[link] -
sdd2
veterán
-
kungzi
veterán
Itt már lehet hétfőtől kapni és nem is drága
-
attika89
senior tag
Gsmarena review
Phonearena reviewRemélem hamarosan az itteni teszt is kikerül
-
R2D20208
addikt
Jogos. Meg aza a nagy baj, amit észrevettem, hogy SE - nek nagyon gyér sajna a támogatottsága. Legalábbis szrvízügyileg pl. Nem találtam garanciás szervizet (egyet a Széchényi tér 9 alatt ) ez sztem karcsú országos szinten egy ekkora cégnek. (mondjuk a későbbiekben csak Sonyról lenne szó, az lehet másképp van már )
-
szimike79
őstag
Inkább a technika fejlődése az, ami miatt 2 év múlva nem sokat fog érni a készülék. Valamint az op rendszer fejlődése, és az által támasztott rendszerkövetelmények hardveresen. Ki tudja, akkor lesz-e még támogatása a készüléknek?
Az előző telefonodon tárolt adatokat, illetve az SD kártya tartalmát pc-vel simán át lehet másolni a teló memóriájába.
-
stbtamas
aktív tag
válasz
R2D20208 #344 üzenetére
Köszi!
Akkor még várok kicsit.. április előtt kellene vegyek valami új motyót de nem igazán tudom mit kellene.. ez tetszik, de a 170k indulóár nagyon borsosnak tűnik így 2 maggal
Valami más alternatíva ami addig megjelenik és hardveres szinten azért a jövőben is megállja majd a helyét? (1GB ram, dual core cpu kötelező) -
stbtamas
aktív tag
Kb mikorra várható majd az üzletek kínálataiban? Hónap nem ilyen/olyan negyedévre gondolok.
-
R2D20208
addikt
válasz
freemanone #341 üzenetére
-
R2D20208
addikt
válasz
freemanone #339 üzenetére
Kedves Uram ! Elnézést, hogy írtam ide, és nem olvastam az utánna lévő reakciókat, mert ledöbbentem, és egyből írtam amit gondolok . Kérek engedélyt élni.
-
szimike79
őstag
Nem vagyok fotós szakértő, de szerintem szépen fókuszál felvétel közben.
IP4 kontra Xperia S témában: Nekem pont az tetszik benne, hogy semennyire nem hasonlít az iPhone-ra. Próbáltak valami egyediséget belevinni, nem úgy mint egyes koreai gyártók. Na ot készülnek iPhone klónok.
-
sdd2
veterán
Egyik fórumtárs kérdésére itt a válasz arra hogy van-e videózás közbeni autofocus. Van és elég szépen van megoldva mert lassabban fókuszál be de legalább nem "vibrál" a kép így. [link]
-
Dyrtyho
őstag
Első látásra kicsit olyan Iphone 4 betűse van, csak annyi a különbség a két telefon közt, hogy ezt Sony-nak hívják és Xperia S és Androidos, azt meg Apple Iphone 4-nek hívják és IOS rendszer van benne. Egyszóval tiszta Iphone 4 koppintás, ha behozzák és lejjebb megy az ára, akkor majd meglátjuk hogy mit tud. Kíváncsi leszek majd az árára úgy hogy most már nem lesz rajta a Sony Ericsson név, hanem már csak annyi, hogy Sony
-
freemanone
addikt
a quadrant bugos részében egyet értek, de HTC magic telómon is ezt csinálta nekem, mint a mostani xperia play-el az antutu:
1. futás: 3215
2. futás: 3571
3. futás: 3902
4. futás: 4035
5+ futás: 4000-4100 közötti értékek.ezek friss eredmények xperia play-ről antutu 2.6-al, nem összevetés képpen a telók között, hanem a benchmark progiknak. (OC 1,6ghz, Cyanogenmod 7.1 FXP) HTC eredményeit sajnos nem tudom már visszanézni, mivel nincs meg, de ott is custom rom volt valamennyi oc-vel, de ott is kb 800 pont különbséggel hasonlóan javult az eredmény.
Ilyenkor mit kell nézni?
-
szimike79
őstag
-
sdd2
veterán
Quadrantot felejtsd el, használj antutut. Amúgy ez még tényleg nem a végleges rajta. Az a siralmas hogy ennek lehet gyengébb a GPU-ja és a CPU-ja de nagyobb a kijelző felbontása és úgy visz annyit. Nem akad akkor még jobb is mint egy sgs2, minőségben meg szerintem pláne.
-
a lenyeg ha 30k kulonbozoettel lehetseges lesz majd a valtas akkor megfogom lepni szerintem... bejovos a cucc nagyon
-
es gyari romod van? mert akkor nincs mirol beszelni
hat en ugyemlexem gyarival 3k korul van, es figyelembe veve hogy talan meg nem vegleges verzio... marmint ugytudom meg nincs forgalomban es hoyg nagyobb a felontasa talan nem is olyan rossz ez az ertek.. ha meg tenyleg akadas nelkul megy mar igy is akkor fenomenalis... bar en a videoban ugy lattam hogy a bongeszo megeszi kicsit mintha lassan kovetni a gorgetest.
-
kungzi
veterán
-
lafaty80
addikt
Na mindenkinek, aki a microsimre reagált, köszönm
Csak vicceltem
Ami miatt egy kicsit nyögve nyelős a történet, hogy céges kártya menne bele, azon van adatcsomag, de a szolgáltatómnál lévő kártyára menne a hűség (ha valamikor végre leszz ott a teló) -
Szabie85
tag
Nagyon szép lett.
-
gzbotii
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcsmodell jön a tévébe, a japán gyártó legdurvább gépe teszi nálunk tiszteletét.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest