- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Még nem sikerült megnézni az adást,tehát bocs,ha szerepelt benne,de van egy plussz hasznositási területe:médiaplayer.
HDMI-vel rákötöm a LCD-re,USB-be egy minivinyo(32Gb-os Asus),telomon a remotecontrol,mint távszabályzo,és kész.Ja,és Youtube-kompatibilissé tettem a 4 éves laposTV-t.Természetesen bármelyik médiafájlt le tudom játszani,amit wifin elérek.Na és sok olcso médiaplayerrel ellentétben nem hisztizik,ha a pendrive NTSF-re van formázva(én a 8 gigás memoriakártyámat is NTSF-re formáztam,kiprobááltam egy MKV-t,és több volt,mint 4Gb)Ha a kitámasztora állitom,akkor mindenki azt hiszi,hogy digitális fotokeret.
Tehát elég sokrétü a kicsike,én nem bántam meg... -
punky10
addikt
Pl az enyém is olyan.Az USB csatlakozoval egyvonalban néha megjelenik egy kb 2 ft-os átméröjü,fél centi vastagságu szürkés árnyalatu karika.Nem állando,ha az also peremet fogom(és általában ugy szoktam)akkor nem látszodik.Külföldi forumok szerint a mozgo USB szalagkábelja van tul közel a kijelzöpanlhoz,és annak az 5V-ja zavarhat be,ha ott hátul nyomogatom.De egészséges férfiemberként nem ezt szoktam nyomogatni....
-
punky10
addikt
File-megosztás van,simán tudom kezelni a wifin lévö gépek mappáit.Sajnos az Archos médiaplayer csak egy kis(~15€)anyagi áldozat árán válik mindenevövé,de a BSPlayer simán fut rajta.Eddig csak egy Sony HD camerával rögzített nyers AVCHD fogott ki rajta,de ezt az asztali gépen sem nyitja meg minden...
-
punky10
addikt
Ez állitolag csak a 80-asoknál fordul elö,de engem pl nem szokott zavarni.Az viszont igen,hogy Droidra nincs Silverlight,igy tabletten nem tudom nézni az adást...
Pedig stilusosan a kissebbik Archoson nézném,mit mondanak rola a Mobilarenán.
Na lehet,hogy ezért az adásért eröt gyüjtök,és megküzdök a gyermekeimmel a laptop ideglenes birtoklásáért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Diablo IV
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest