- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szszilard
csendes tag
A 10 colos ZTE tab-ra nagyon kíváncsi vagyok.
-
punky10
addikt
Még nem sikerült megnézni az adást,tehát bocs,ha szerepelt benne,de van egy plussz hasznositási területe:médiaplayer.
HDMI-vel rákötöm a LCD-re,USB-be egy minivinyo(32Gb-os Asus),telomon a remotecontrol,mint távszabályzo,és kész.Ja,és Youtube-kompatibilissé tettem a 4 éves laposTV-t.Természetesen bármelyik médiafájlt le tudom játszani,amit wifin elérek.Na és sok olcso médiaplayerrel ellentétben nem hisztizik,ha a pendrive NTSF-re van formázva(én a 8 gigás memoriakártyámat is NTSF-re formáztam,kiprobááltam egy MKV-t,és több volt,mint 4Gb)Ha a kitámasztora állitom,akkor mindenki azt hiszi,hogy digitális fotokeret.
Tehát elég sokrétü a kicsike,én nem bántam meg... -
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Nem rosszak, de miért ilyen marha drága a 10-es? Mindig egy jó árú, jó hardverű, friss rendszerű 10-esre fáj a fogam, de még mindig felejtős...
-
szabi113
tag
1,2Mpixel az nem lehet fullHD, ahhoz 2Mpixel kellene!
1280*960= 1'228'800 (1,2 Mpixel)
1920*1080= 2'073'600 (2,0 Mpixel)Ezek szerint a "HD szöveget" csak a visszajátszásra értik.
-
Megnézve az adást pár pontosítás:
- Frissítsetek rendszert, lehet, hogy csak az új frissítéssel működik csak az USB host funkció a fullsize USB-vel, mert korábban nekem sem ment semmi, most viszont pikk-pakk olvassa az összes pendrive-ot, a telefonok háttértárát (mass storage), és az USB billt is.
- Akku mérete: 4400 mAh
- A kicsúsztatható nagy USB host kapu nem a véletlen műve, és nem hiba, hanem egy szolgáltatás, a célja pedig, hogy javítsa a 3G vételt. Ha nem elég a jel, akkor kihúzva jobb lesz a vétel, mert kikerül az antenna a készülék takarásából. -
Bog
HÁZIGAZDA
Adás fent
-
punky10
addikt
Pl az enyém is olyan.Az USB csatlakozoval egyvonalban néha megjelenik egy kb 2 ft-os átméröjü,fél centi vastagságu szürkés árnyalatu karika.Nem állando,ha az also peremet fogom(és általában ugy szoktam)akkor nem látszodik.Külföldi forumok szerint a mozgo USB szalagkábelja van tul közel a kijelzöpanlhoz,és annak az 5V-ja zavarhat be,ha ott hátul nyomogatom.De egészséges férfiemberként nem ezt szoktam nyomogatni....
-
szabikaa14
tag
Szevasztok!
-
HpeterX
csendes tag
Galaxy R
-
gybazsi
senior tag
Köszi az adást! Szevasztok.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
A turbo az nem a turbórágó tartóra utal?
-
cashzoli
aktív tag
tartozékai?
-
HpeterX
csendes tag
Elnézést hogy nem a témához irok de a mindenes Ma TV -ről
.Milyen telefont vennétek 70ezer magyar ezresért ?Lécci választ
-
Probber
őstag
Súlyban hogy áll a két gép?
-
Daffchy
őstag
Így az aksihoz kapcsolódóan, üzemidőről valamit mondanátok?
Nálatok, hogy bírta/bírja? -
cashzoli
aktív tag
Kamerát megmutatnátok?
-
Probber
őstag
Mekkora akkumulátort rejtettek a burkolat alá?
A kijelző felett plexi vagy üveglap
ne adj isten gorilla glasstesped? -
Wisdome
tag
Tényleg meglátszik a kijelzőn ha a hátlapot nyomkodjátok?
-
r-chee
őstag
1080p-s videókkal hogy boldogul (.mkv formátumot lejátszik)?
-
HpeterX
csendes tag
Ez vagy a ZTE Vodafonnál forgalmazott tab?
-
rudi
nagyúr
Az Archos Remote arra van, hogy Wi-Fi-n keresztül az egyik tablettel a másikat vezéreld. Anno csináltam ilyet az előző generációval, a két gép ad-hoc wi-fibe fogta egymást.
-
hajnoczia
csendes tag
Zavaró az hogy nincs egysíkban az előlappal a kijelző?
-
Dunbar
senior tag
Akkor a káva miatt tűnik ilyen nagynak.
-
Norb0
tag
Játékok terén mennyire elég a GPU ehhez a felbontáshoz, komolyabb játékokhoz? Köszi.
-
Wa2x_
veterán
Sokat káromkodtok, bár én lesz@rom..
-
Ott csak a 3G stic megy.
-
r-chee
őstag
"oh, az perfekt" - Darth Wader-esen ez nagyon ütött
-
HpeterX
csendes tag
Áraik?Ár érték arány?
-
petipetya
nagyúr
Kép és hang ok.
-
HpeterX
csendes tag
Hang kép OK
-
r-chee
őstag
kép hang OK
-
Dunbar
senior tag
Elindult.
A 10" csak nekem tűnik rohadt nagynak? -
cashzoli
aktív tag
Van minden
-
SkyLaci
őstag
kép, hang van
-
gybazsi
senior tag
Hello! Hang és kép is ok.
-
szabikaa14
tag
HEllo kép hang oké!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Image and sound good!
-
HpeterX
csendes tag
18:01
-
punky10
addikt
File-megosztás van,simán tudom kezelni a wifin lévö gépek mappáit.Sajnos az Archos médiaplayer csak egy kis(~15€)anyagi áldozat árán válik mindenevövé,de a BSPlayer simán fut rajta.Eddig csak egy Sony HD camerával rögzített nyers AVCHD fogott ki rajta,de ezt az asztali gépen sem nyitja meg minden...
-
tjb007
nagyúr
Majd amikor jön vele a csatlakozó is akkor érdekelni fog
-
Az Archos, egy francia cég, amelyik a 9. generációs készülékét (ezért G9) készíti, és már akkor is tabletet gyártottak, amikor még a piac sem így hívta (hanem médialejátszónak). Szerintem a 4:3 külön előny, én a 80-t emiatt jobban szeretem, mint a 101-t.
Egyébként külön előnye, hogy a fullsize usb kapu miatt bármilyen usb eszközt (bill, pendrive) lehet hozzá csatlakoztatni külön kábel nélkül.
(#18) rudi Ezt minden Androidos készülék tudja, csak egy marketes cifsmanager kell hozzá
(#11) punky10 G9 80 csinálja, G9 101 nem, nálam is ez a helyzet.
(#22) Xpredi01
így van, a modemet is használhatod máshol és az usb-be is dughatsz mást is.
-
rudi
nagyúr
Most néztem egy privjút ezekről (slashgearen), és ott azt montdák eza cucc tud UPnP és Samba megosztást, szóval egy sima Windóz megosztást elvileg látnia kellene, nem kell a nyominger DLNA-val szívni. Ezt lécci próbáljátok ki, ezt! Szerintem elég a PH-s Netgear routerbe bedugni egy pendrive-ot pár filmmel, és ha minden igaz, mindenféle egyéb izélgetés nélkül látja majd az Archos által faragott médiapléjjer. És ha minden úgy van, ahogy sokan álmodják, akkor még a külső feliratokat is kezeli így, bár az már érezhetően bilibe lógott a kezem kategória. Ha ezt rendesen megcsinálja a 80-as, akkor tegyétek be a szerkesztőségi fakkomba, a Speedshopnak meg mondjátok azt, hogy felrobbant és utána demolekularizálódott a tesztpéldány
-
Xpredi01
tag
Ahogy látom ez a a legolcsóbb olyan tablet, amely már mindent tud, amit elvárhat az ember egy ilyen szerkezettől. (GPS, 3G, 2 mag, honeycomb (nem soká ICS))
Nekem két bajom van vele. 1 év garancia, és a dizájn, ami a 80-as modellnél szerintem kifejezetten böte.
Amúgy mi a véleményetek az archos-ról, mint márkáról? Tartósnak tűnnek ezek a kütyük?
-
Nem is tudom, de a silver izé azért jó, mert gyors.
Telefonálni lehet ezekkel?(Galaxy tab 7.0 plus-szal lehet)
Media pad teszt hibás.(HTC Jetstream Snapdragon, 3.1) -
punky10
addikt
Ez állitolag csak a 80-asoknál fordul elö,de engem pl nem szokott zavarni.Az viszont igen,hogy Droidra nincs Silverlight,igy tabletten nem tudom nézni az adást...
Pedig stilusosan a kissebbik Archoson nézném,mit mondanak rola a Mobilarenán.
Na lehet,hogy ezért az adásért eröt gyüjtök,és megküzdök a gyermekeimmel a laptop ideglenes birtoklásáért -
SkyLaci
őstag
micsoda tablet dömping van itt az arénán, lassan több a tablet mint a telefon.
Van ezeknek piaca itthon? mert én nem sok tabletet látok Budapesten emberek kezében (ebook olvasót annál többet).
-
4sal3
aktív tag
megfogod lazán hátul a hátlapot, és az lcdn látszik az ujjad nyoma
néhány hibás belőle.btw nagyon jó készülék!
-
Apika
addikt
Jöjjenek csak!
A címet (félre)olvasva egy pilanatra a Három testőr ugrott be...
-
kolosanyi
veterán
Szuper, ez érdekes lesz. Elég jó kütyük.
-
Van egy G9 80 és egy G9 101 is, és egyikkel sincs gond a memóriával. Míg az SGS-em 340MB-ot lát az 512-ből, és néha érződik a memóriahiány, addig az Archos 490MB-t. Az Archosnak a plusz 150MB miatt semmi memóriagondja nincs, rendesen fut minden, és nem záródnak be az alkalmazások fölöslegesen.
-
flexxx2
őstag
az 512mb ram az ami nem annyira hangzik jól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest