Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akoneira
tag
Bog kicsit mintha fáradtnak tűntél volna, a telefon meg elég ratyi, de 13-14 éveseknek akik rajoskodni akarnak az utcán való hangos zenehallgatással, azoknak jó!

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
a nexus s-ben lehet hogy ugyanaz van, de a galaxy3-ban biztos hogy saját gyártású samsung dac van.
-
kolosanyi
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
És annak alapfeltétele az a DAC? Nem tudom, azért kérdem.

-
molnarpeter
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
G3-am (pillanatnyilag is) van, és van rajta voodoo sound

mp
-
Saccco
nagyúr
"3D gyorsítás nincs benne" - De van, ha msm7227, méghozzá egy Adreno 200!
-
törölt tag
Walkman mobilba öltöztetett X8.Biztos nem rossz,én szerettem az x8-at is,de azért jó lett volna kicsit erősebb procit belerakni,mert az x8 se egy atom erős telefon.Amúgy nem lehet rossz hangzásra.
-
kolosanyi
veterán
válasz
littlelion21
üzenetére
A Nexusban ok, mert az gyakorlatilag egy SGS, de a Galaxy 3 nekem is új.
-
littlelion21
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Erről valami forrás?
-
Smile13
csendes tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Igen,az ára tényleg rendben van,ennyit mindenféleképpen megér... csak vártam volna egy kicsivel több plusszot
de amúgy szerintem az X8 is elég szerethető kis teló,és az ára sem rossz.... 
-
Smile13
csendes tag
És most ebbe a telefonba mi olyan ámulatba ejtő? Egy átfestett X8(ami mellesleg szerintem szebb) de valamit biztosan tudnak a Sony Ericsson-nál ha 2x kidobták ugyan azt a telót....

-
molnarpeter
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
A Galaxy 3-ban is ua. a hangchip van tudtommal (meg Nexus S-ben is).
mp
-
-
Jhonny06
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Körülbelül húszezer stream szolgáltatás létezik, nem csak a dzsatubé, sőt, az a legrosszabb ilyen célra.
-
-
Jhonny06
veterán
Miért erőltetitek a Silverlightot?
-
Dave1984
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Cowon audio hardveres szerkentyűhöz még nem volt sajnos szerencsém.
-
Dave1984
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
mondjuk azt,hogy sokat kilehet az X8bol zeneileg hozni,sok drágább telefont oda vissza.ver zenében.Titok: Poweramp+Jó füles,de ezt már leírtam

-
Bog
HÁZIGAZDA
Fent van az adás, visszanézhető.
-
Dave1984
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
X8,W8 nagyon jól szépen szól,csak megfelelő lejátszó és minőségi füles kell!
-
FireKeeper
nagyúr
+1
egyébként magában a telefonban csalódtam (mondjuk azt sem mondanám hogy túl nagyok voltak az elvárásaim). egy használhatatlan szutyok füles + walkman felirat + narancssárga hátlap + jobban szól kihangosítva (kit érdekel? úgysem kihangosítva hallgatok zenét). ráadásul eq sincs ami felháborító (mondjuk talán még jobb mintha csak szörnyű presetek lennének).
mikor jön végre egy olyan okostelefon ami a jó minőségű zenelejátszókkal is felveszi a versenyt DAC/erősítő vagyis HANGMINŐSÉG terén? eddig egyedül a Galaxy S volt jó ilyen szempontból de az még most se két fillér. -
Dave1984
őstag
válasz
Depression
üzenetére
Így van.Bladere kijött a Froyo,de az SE tavaly hivatalos fas*könyv oldalán a gyenge hardverre hivatkozva jelentette be nem ad ki frissítést.Csak az X10re.
-
amanoba
őstag
valamit kell kezdeni a chattel, mert aki normálisan használná és kérdezne nem tudja a gyökér floodolóktól, nagyon idegesítő.

-
Ehhez nem kell se beismerés, számtalan más márka is kijött ugyanezzel a hardverrel, a blade-re ha minden igaz van 2.2, nem?
Itt szerintem sokkal inkább az játszik szerepet, hogy egy olcsó készülék, és azt a pár embert inkább az idei modellre állította.
Ugyanúgy a htc sem erölteti a sense felületét a régebbi modellekre, pedig ők most igazán szárnyalnak. -
Dave1984
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Mondjuk,hogy hardveresen teljesen ugyanaz,mint az X8,csak szoftverben picit,de nagyon picit más

ClownMivel az SE azt hazudja,hogy az X8,X10 Mini,X10 Mini pro hardverileg nem bírná el a 2.2 Android rendszert,ezért nem tehettek rá,mert az kész beismerés lett volna,hogy hazudnak
-
^Clown
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Ezt elfogadom. Na de 2.1?
-
tjb007
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
Miért ? Mit hittél ?
Az SE sem hülye, hogy külön telefont gyártson amikor egy már létező modellt eladhat újként is egy kis kozmetikával. -
Olyan érzésem van mint a samsungnál annó....d900i stb kiadták pár javított verzióban de ugyanaz volt.Kicsit széllel szemben pi.ál a sonyericsson.
-
callmeakos
veterán
-
dnelb
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
[link] Szólj ha találtál különbséget.
-
Dave1984
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Ez szinte teljesen ugyanaz,mint az X8,de majd meglátod a MATV

-
callmeakos
veterán
tojok az X8ra meg a 2.1re nekem ez a telefon KELL

-
Dave1984
őstag
X8amra kb 1hónapja feltettem ezt a W8 ROMot.Nem voltam elájúlva.Zene ikonból lett Walkman ikon,illetve narancssárga lett a zenelejátszó.Minimálisan szebben szól,mint az X8 zenelejátszója,de elhanyagólható.A rendszer egyébként elég lassú.Maradok X8+Poweramp+MiniCM 1.0.2 ROM.
Lényeg;Ne várjatok sokat tőle! -
bözse
csendes tag
Talán hazaérek YeP!
-
FET-MEN
veterán
válasz
imisomogyi
üzenetére
Persze, először én fostam hogy nehogy elszarjam de mostmár bele merek végni rom osdi ba is, már volt fenn nekem az RC1 csak az nekem nem volt jó, azóta maradt a 2.1 App2SD vel
-
imisomogyi
aktív tag
Azért én jobban szeretem, ha ezt gyárilag megcsinálják.
De Simsonom van, azon szeretek bütykölni, ugyanezt a telefonomnál már annyira nem élvezem!
De egyetértek, ha többször csinálod akkor már féllábon is megcsinálod. -
FET-MEN
veterán
hát épp ezaz. most nem olyan nagy hátrány a 2.1 én is az optimusom teljesen felturbóztam igaz nincs fenn főzött rom de a 2.1 et is jól meg lehetett csinálni. amiket felsoroltál azokat mind meglehet csinálni. rá kell szánni egy kisidőt, és szuper lesz. igaz persze jobb lenne gyárilag friss rommal, de ez is megteszi. ha most ezt kellene megvennem , nem zavarna hogy 2.1 van rajta.
# ,,egy óra kiguglizni" ..
de ha rászánod magad hidd el megéri az a kis idő. először én is így voltam, de begurultam hogy nem telepített mem k ra és tessék mostmár 5 perc lenne megcsinálni nekem az egészet.. -
punk17
aktív tag
válasz
Depression
üzenetére
XDA?
és 10-15 percnél nem több az egész 
-
-
dnelb
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Amiket felsorolt a kolléga kb 15 perc megcsinálni. Annyit megér

-
Hát igen. Ezek után már csak egy procicsere kell, némi memóriabővítés, majd egy kicsit nagyobb felbontású kijelző.
Ha jól leszigeteljük, akkor mehetne bele vízhűtés is.
Ha ezzel is megvagyunk, teljesen tökéletes lesz. Esetleg kék neon-t is szerelhetünk bele, hogy igazi gamer cucc legyen.
-
punk17
aktív tag
válasz
tomistarkapi
üzenetére
Próbáltad? Mert ha nem tetszik van teljesen jó működő magyar 2.2, 2.3. Vagy csak úgy trollkodsz? Idiot...
-
FET-MEN
veterán
válasz
tomistarkapi
üzenetére
sajnos ez a legnagyobb probléma vele, igen..

-
tomistarkapi
tag
sajna az x8 a 2.1 miatt egy vállalhatatlan szar
-
FET-MEN
veterán
válasz
imisomogyi
üzenetére
háth kár hogy itthon nem forgalmazzák, mert kitudja , lehet vinnék mint a cukrot. de a 2.1 miatt szomorú vagyok.

-
imisomogyi
aktív tag
Végre, ez egy nagyon várós készülék! Remélem, hoz egy jó szintet!
És nem az a fajta Walkman lesz, amivel a SE a w láz végén etetett bennünket! -
kolosanyi
veterán
Néztem a méréses leírást, kíváncsi vagyok, hogy ez minek köszönhető. (Csak átfutottam, nem volt időm most teljesen elolvasni.)
Viszont az megragadta a tekintetem, hogy megbotránkoznak a pinch zoom hiányán, de elismerik, hogy van helyette a rajtatartod az ujjad, és felfele, vagy lefele tolod zoom módszer (ennek van valami neve
). Először ilyet Omnia 2-n láttam, ami ugye nem mai darab. Szerintem ez se rossz módszer, bizonyos esetekben használhatóbb, mint a pinch zoom. (Pl buszon). -
Land
veterán
Elég vicces a 2.1 már... SE sincs agyilag rendben.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van aki igen, van aki nem.. A shipping résznél meg tudod nézni.
-
bognar110
őstag
Nem rossz nem rossz

-
FET-MEN
veterán
A dizájn nagyon megfogott. hát igen a 2.1 maradt sajna.de szerethető az is.Már várom az adást. teszt is lesz róla??
# ilyen hátlapokat lehet valahonnan szerezni?? -
Ezt a telefont már réges régen bejentették, leg főbb ismérve, hogy nem az európai piacra.
Tehát senki ne kezdje el szidalmazni, hogy régi, meg a szokásos se fika, stb. -
dnelb
veterán
Nem értem én ezt, ebben a tesztben is írják hogy nincs benne multitouch. Az új x8ak viszont cypress kijelzőkkel vannak amik 2 ujjat már támogatnak , ebbe is igazán beletehették volna már.. Az android 2.1 meg nem gáz, x8-ra is van fullos főzött 2.3.4 (erre is lesz mivel ugyanaz majdnem a 2 telefon) , csak a kamera megy vga módban benne. Ami nem nagy baj, a kamera minősége úgyis kritikán aluli.
-
rep3at
őstag
Egy 2.2őt beletehettek volna (igaz akkor már az X8ra is megcsinálhatnák), amúgy ezekben a színekben jobban tetszik. A hangminőségre kíváncsi lennék, bár nekem az X8 is tökéletesen megfelelt anno ezen a téren.
-
Enton
addikt
Írott teszt is lesz róla, mint a régebbi tv-mentes időkben?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Igen, egy X8 a donor, ugyanakkor alig drágább, s érdemes megnézni ezt a mérést a hangminőség kapcsán. Ja, 2.1-es a rendszer, yikes.
-
tjb007
nagyúr
Csodálom, hogy egyesek mennyire ámulatba tudnak esni egy "átfestett" X8 miatt (akinek nem inge......).
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kíváncsian vártam valami ilyesmi Walkman telót... Végre megérkezett...

Lenne alatta egy 2.3-as android, dejólenne...

-
giigz
veterán
Micsoda új dizájn!

-
amanoba
őstag
na, vártam már mikor lesz róla szó, itt leszek az adás kezdetén!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de amúgy szerintem az X8 is elég szerethető kis teló,és az ára sem rossz.... 

de ha rászánod magad hidd el megéri az a kis idő. először én is így voltam, de begurultam hogy nem telepített mem k ra és tessék mostmár 5 perc lenne megcsinálni nekem az egészet..

). Először ilyet Omnia 2-n láttam, ami ugye nem mai darab. Szerintem ez se rossz módszer, bizonyos esetekben használhatóbb, mint a pinch zoom. (Pl buszon).
egyébként, ebay hogy működik, szállítanak mo ra is??
Mármint a rendszerrel kapcsolatban..