- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Integrale #362 üzenetére
Nagyon sok, szinte az összes fellelhető tesztet megnéztem, elolvastam. Kiemelném, hogy a kamera miatt nem veszem meg, egy-két kivétellel minden tesztben alul marad. Volt frissítés( kamera) és vannak akik szerint rosszabb lett. Nyilván akik itt már használják többet tudnak az üzemidőről de az összehasonlításokban nem hozza az s7 szintet max az amerikai snapis verzióét.
A kijelző is nyilvánvaló, hogy relativ,de nekem, aki amoled párti vagyok nem lehet egyenrangú.
Egy ideig pletyka volt, hogy ez is amoled lesz de nem lett.
A legnagyobb bajom a kamera, és az sajnos olyan amilyen. Az érdeklődésemből is látszik, hogy annak ellenére, hogy nem volt túl sok HTC-m érdekelt a dolog, utána is jártam itt-ott. Távolról sem fikázás, inkább információ szerzés volt a célom konkrét vásárlási céllal, de ez megint a kamera miatt nem jött létre. -
AS
félisten
válasz Integrale #234 üzenetére
Ugy ahogy PowerBuldog is irta..
Minden ilyen gsm bolt áfát csal . Azaz szürkén adnak mindent .
Továbbra is 27% áfa miatt 270 e .Persze ha jön a csökkenés úgy 230 240 lesz kb.
[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
PowerBuldog
veterán
válasz Integrale #243 üzenetére
Ez így igaz. Téged csak akkor érhet hátrány, ha nem EU zónás a telefon és IMEI alapján nem fogod tudni a garanciát érvényesíteni.
Viszont azt is látni kell, hogy a MA maximum azt említheti meg, hogy szürkén lehet olcsóbban kapni, mert nem ez a hivatalos ár.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
PowerBuldog
veterán
válasz Integrale #234 üzenetére
Áfa csalással.
Rákérdeztem B-Tel, Nextelshop és Smartshop-nál, hogy ÁFA visszaigényléssel lehet-e náluk vásárolni (külföldi utas) és mindenhol az a válasz, hogy NEM. Ergo áfacsalással dolgoznak ilyen alacsony áron.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
judas13
addikt
válasz Integrale #203 üzenetére
Tudtommal Európa legmagasabb adókulcsát használó országában (jobban élünk) ez az ár ÁFA, illeték stb nélküli árakat jelenthet valahol. Nem tudom elhinni, hogy ne így lenne, még ha EU-s vonalról kerülne be akkor is 7-800 Euro a teló. Egyszerűen nem jön ki ez a szám nekem.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest