- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Integrale #362 üzenetére
Nagyon sok, szinte az összes fellelhető tesztet megnéztem, elolvastam. Kiemelném, hogy a kamera miatt nem veszem meg, egy-két kivétellel minden tesztben alul marad. Volt frissítés( kamera) és vannak akik szerint rosszabb lett. Nyilván akik itt már használják többet tudnak az üzemidőről de az összehasonlításokban nem hozza az s7 szintet max az amerikai snapis verzióét.
A kijelző is nyilvánvaló, hogy relativ,de nekem, aki amoled párti vagyok nem lehet egyenrangú.
Egy ideig pletyka volt, hogy ez is amoled lesz de nem lett.
A legnagyobb bajom a kamera, és az sajnos olyan amilyen. Az érdeklődésemből is látszik, hogy annak ellenére, hogy nem volt túl sok HTC-m érdekelt a dolog, utána is jártam itt-ott. Távolról sem fikázás, inkább információ szerzés volt a célom konkrét vásárlási céllal, de ez megint a kamera miatt nem jött létre. -
PowerBuldog
veterán
-
judas13
addikt
válasz
Integrale #203 üzenetére
Tudtommal Európa legmagasabb adókulcsát használó országában (jobban élünk) ez az ár ÁFA, illeték stb nélküli árakat jelenthet valahol. Nem tudom elhinni, hogy ne így lenne, még ha EU-s vonalról kerülne be akkor is 7-800 Euro a teló. Egyszerűen nem jön ki ez a szám nekem.
-
PowerBuldog
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC 10 egyszerre új fejezet a tajvaniaknál, és kitűnő mobilos tradícióik tisztelete. A cél: az egykori, előnyös piaci pozíció visszahódítása valami figyelemfelhívóval.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest