Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Komponensekből épített gaming PC továbbra is kell. Egyetértek az előttem szólókkal akik szerint ez nagyon kevés. Nagyon nehéz dolog ez, mert a legtöbben alkalmi játékosok vagyunk már igazából az egyébb kötelességek miatt. Azonban ez korántsem azt jelenti, hogy gyenge minőségben, esetleg flash játékokkal szeretné az ember eltölteni a játékra szánt időt. Épp ellenkezőleg, tökéletes élményre vágyom, minél jobban szeretném maximalizálni a ráfordított időt. Én annyyira a fogyasztástól sem vagyok elájulva, megdöbbentően keveset fogyaszt üresjáraton egy i5 konfig. Ha meg már dVGA kell akkor meg simán kiesik nálam az AMD processzor. Megterhelve +100W nem szimpatikus és még nem is teljesít olyan jól. Még egy dedikált HTPC-be el tudnám képzelni, de ott mindenek felett az dönt hogy mennyire helyes a 23.976.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest