Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• floatr

veterán

válasz ntomka #14 üzenetére

Most perpilllanat, vagy a kde4 eddigi létére vonatkozik a kérdés?
    Jelenleg nem tudom, mert utoljára októberben köptem le a tükörképem, hogy megint beleszagoltam :) Mivel lapost használok, nem tudom nem észrevenni az az ordító különbséget, hogy mennyivel rosszabb a helykihasználása kezdve onnan, hogy a dejavu sans condensed betűt még az életben nem tudtam neki normálisan beállítani, de a monospace kezelése is kritikán aluli. Ezen kívül egy rakat alkalmazás, amit qt-ben írtak meg annyira nehézkesen akadozva működik, erre a legékesebb példa a krusader. De jól odavágtak egy pár régebbi motoros alapértelmezett alkalmazásnak is a nagy dizájnolás keretében, de a hab a tortán a frissítéskezelő.
    Egy idő után azt vettem észre, hogy amúgy is a gtk-s alkalmazásokat használnám, így többek közt még értelmét is veszítette a dolog. Ráadásul az utóbbi időkig elég retek volt az integráció, bár az talán megoldódni látszik.

Hálózatkezelésről kde4 alatt nem egészen egy éve csak h beszélni lehet. Egész tavalyig egy rakás hulladék volt, de még most sem volt tökéletes.

Új hozzászólás Aktív témák