- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Viktor0610 #138 üzenetére
a telekom elmúlt időszakos összteljesítményét tekintve csak azért nem sorolom a kedves nőági felmenőjét az ősi foglalkozás gyakorlói közé, mert egyrészt volt gyerekszobám, nem akarok magamról szegénységi bizonyítványt kiállítani, másrészt nem akarom megsérteni az útszéli kurvákat.
itt most nem csak az adategyeztetésre célzok, hanem minden másra is, amivel kapcsolatban vagyok velük. ha ez téged érintettség miatt sért, akkor vesd fel mítingen, hogy rossz a pr-ja a telekomnak.
-
bambano
titán
válasz
Viktor0610 #134 üzenetére
például ha a kártya rendben működik, akkor ha van biztosítása, a biztosító fizet.
viszont ha távjelzős riasztóhoz kötötte a biztosítást, és az neki felróható okból nem működött, akkor a biztosító nem fizet. az én logikám szerint ha a távközlési szolgáltató hibája miatt nem tudott eleget tenni a biztosítási kötelezettségének, akkor ezért a távközlési szolgáltató a hibás.most meg az lesz a kiindulási alap, hogy a biztosító mossa a kezeit, a távközlési szolgáltató meg úgy csinál, mintha nem lenne köze a dologhoz, és mindkettő arra bazírozik, hogy az ügyfél benyeli a kárt. ezt bíróságon kell egyenesbe tenni, és utána mindenki fizeti, ami a felelőssége.
-
bambano
titán
válasz
Viktor0610 #131 üzenetére
akkor én is, ha a szolgáltató önként és dalolva adna.
de azt nem zárom ki, hogy egy több éves bírósági procedúra végén megítélik. -
bambano
titán
válasz
Veriakilis #129 üzenetére
ha nem a feljelentés a lényeg, akkor mi?
szerinted hogyan kaphatsz kártérítést? úgy, hogy feljelented. előre megírt formanyomtatványokból, szkriptekből dolgozó kislányokkal el se kell kezdeni a vitát, mert semmiféle döntési lehetősége sincs.menj ügyvédhez, írjatok levelet, utána rendőrségi feljelentés a betörés ügyében, hatósági panasz a kártérítési igénnyel. azon felesleges rágódni, hogy betörtek, mert ez angol nyelvtan szerint befejezett múltidő. azon van értelme rágódni, hogy mit fogsz most tenni.
-
bambano
titán
válasz
Veriakilis #125 üzenetére
régebben volt egy mondásom ilyen helyzetekre: keresek Pesten egy jobb utcát és az összes ott található hatóságnál feljelentem.
neked is ezt javaslom.
-
bambano
titán
válasz
Veriakilis #109 üzenetére
más fórumokon összeszedett frusztrációdat nem itt kellene kiélni...
-
bambano
titán
válasz
Veriakilis #99 üzenetére
"Ugyan ez a helyzet a bankokkal. Elvileg a Te érdekedet kéne védeniük minden körülmények között.": rotfl, te még hiszel a mesékben?
a bankok a részvényeseik érdekeit védik, senki másét. -
bambano
titán
válasz
aprokaroka87 #93 üzenetére
tisztában vagyok vele.
első kézből. -
bambano
titán
válasz
aprokaroka87 #90 üzenetére
idézet a linkedről:
"A szervezet Intézményi Kommunikációs Osztálya a HWSW megkeresésére közölte, az NMHH-nak nincs információja különösebb adategyeztetési fennakadásról.": ez meg nettó hazugság.
én is írtam az nmhh-nak, az itcafe is kereste őket, tehát volt fennakadás és volt róla információjuk. -
bambano
titán
"nem. en a jozan esz mozgalmat erositem.": hogyan? elkerülöd őket?
"abban hinni,h van kapacitas a toth belak napi szintu megfigyelesere minden kulonosebb ok nelkul,legalabb akkora butasag,mint a vallasok, vagy az ancient aliens.": abban hinni, hogy nincs kapacitás akárki napi szintű megfigyelésére, legalább akkora butaság, mint a vallások, a windows vagy az ancient aliens.
hint: a megfigyeléshez nem kell élőerős kapacitás.
-
bambano
titán
a telekom eljutott végre oda, hogy határozottan el tudja dönteni mindegyik kártyáról, hogy kell-e egyeztetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest