Új hozzászólás Aktív témák
-
pomorski
őstag
válasz
Veriakilis #99 üzenetére
"Ezt én lopásnak nevezném!" - Egyet értek.
-
bambano
titán
válasz
Veriakilis #99 üzenetére
"Ugyan ez a helyzet a bankokkal. Elvileg a Te érdekedet kéne védeniük minden körülmények között.": rotfl, te még hiszel a mesékben?
a bankok a részvényeseik érdekeit védik, senki másét. -
Dexar007
veterán
válasz
Veriakilis #99 üzenetére
Ezt talaltam: [link]
“(2) Előre fizetett díjú szolgáltatások egyenlegfeltöltéssel történő meghosszabbítása esetén a szolgáltató az előfizető által kifizetett, de az egyenlegfeltöltést megelőzően fel nem használt összeget az új előfizetői szerződéshez kapcsolódó egyenlegen jóváírja. A szolgáltató a szerződés újabb feltöltés nélküli megszűnésekor az előfizető – az Eht. 143. § (2) bekezdése szerinti elévülési időn belül előterjesztett – kérésére elszámol. Semmis az előfizetői szerződés azon rendelkezése, mely szerint a fel nem használt egyenleg elvész, vagy az előfizetőnek nem jár vissza.“
A megszűnéstől egy éved van, hogy visszakérd a fennmaradt egyenlegedet. Azt vedd észre, hogy csak az előfizető kérésére köteles ezt megtenni a szolgáltató, vagyis neked kell kezdeményezned. Mivel minimumösszeget sem ír a törvény, egy-két ezer forint esetén is érdemes lehet élni ezzel a jogoddal.
Mindenesetre en irtam a szolgaltatonak. Kivancsi vagyok mit valaszolnak.
Mult heten megkerestek,fel oran keresztül diktaltam neki az adataimat,amit aztan nem fogadott el ,,a rendszer" ( hat akkorkrvaszar rendszeretek van gondoltam magamban). Aztan mondja az ügyintezö,kezdjük mar elölröl hatha jo lesz,mert igy sajnos meg kell szüntetniük a kartyamat. Erre valaszoltam,hogy kit erdekel,akkor rendelek masikat..egy terrorista megteheti nem?Nevetseges az egesz.
-
Just486
senior tag
válasz
Veriakilis #99 üzenetére
Igazad van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest