Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Pontosan úgy beszélsz, mint Ő. Na akkor erről ennyit. Hogy ki az aki itt túloz, és hypo-l, azt pont ne emlegesd, mert nincs igazad, mindahogyan az eladási számok is nagyon jól megmutatják. Persze a barátod sem azért mondja ezeket, mert így lenne, hanem ebből él. És védi a megélhetését. Nincs baj mindenki ezt teszi, csak ez az apple erőszakosság, ami az egész márkát jellemzi Magyarországon, én undorítónak tartok, te vonzónak. Na ez egy ellentét. Csak hogy az Apple mint termék Magyarországon elenyésző. És ameddig nem úgy működik, mint amerikában, hogy nem egy statusz szimbólumnak tekintik hanem egy közönséges brandnak, addig ez az ellentét meg is lesz.
Az pepig, hogy a barátod, nem adja meg azokat a feltételeket, mint akár a triumvirátus, az a tipikus magyar kereskedő hozzáállást jelenti, és ez az undorító apple hozzáállással párosul. na akkor jól egymásra találtak....
És tudom soha semmiről nem tehet egy apple bolt de az apple meg pláne nem...., ja és hogy egy fan hülyeséget mondjon, na olyan nincs....
Ja és hogy ne próbáld belemagyarázni, a saját ballgaságod/hülyeséged, a mondanivalódba, én nem utálom az Apple-t, mert nem szar. Csak a Magyarországon itt lévő Apple felhasználókkal (Nem mind az mielőtt kiforgatnád a szavaimat, csak az a pár arcoskodó) van bajom, akik meg próbálják elmagyarázni, hogy ennél nincs jobb. DE VAN, csak kérdés mire használod.
Ja gyerekesek vagytok de nagyon, ha nem azt gondolja valaki amit ti, az hülye/igénytelen/szart használ stb...
ÉS NE SAJNÁLJ engem, mert nem szorulok erre, a képmutató, arcoskodó sajnálatra, Köszi....

Szóval hagyjuk, hogy itt ki az elfogult fan.... Na nem én

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest