- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
balint107 #110 üzenetére
Nyilván én vagyok a hülye valóban, hogy az A10-es AMD-nél kb 30%-al erősebb processzorral egy GTX 670-nél procilimitem volt.
Akkor nyilvánvalóan neked nem volt, nem? Több játéknál, esetleg nem benchmarkok alatt mi volt a helyzet?
Nem hülyeség. Talán azért nem hoztak a VGA cserék olyan eredményt, mint vártál, mert valamelyik egység köhögött a másik miatt.
Nem beszéltek hülyeségeket a megfelelő topikokban. Csak valaki nem látja a fától az erdőt, és máshol keresi a hibát.
A min FPS javulását célzó részét nézted a hozzászólásomnak? Framtime görbe? Megnézném azért, 100 hogy simán az i5-tel, mint az A10-zel, hiába kb hasonló az átlag FPS (minimum meg lefogadom több)
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Google Chromecast topic
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8550U I 8GB I 128SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest