- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco88
tag
válasz
Viktor0610 #102 üzenetére
értelek. kösz a válaszod!
Akkor még annyit szeretnék megérdeklődni, hogy milyen GPS-t vannél a helyemben 55.000Ft-bol, mert a tesztekben nagyon elkeserítettek azzal, hogy szinte semmire sem jó az új Mio Moov sorozat. vagy csak tulzás volt, amit leírtak? Mert kolegámnak a kocsijában van egy Mio C250 amit láttam működés közben és azzal nem volt gond. De az már egy kicsit öreg ( szeritem ), vagy nem?! a moov-hoz meg csak adnak ki valami frissitést amivel mégjobb lenne. tehát vásárlás szempontjábol kicsit labilis vagyok
és ha még azt megírnád nekem, hogy mit vegyek azt nagyon megköszönném, mert nem igazán szeretnék ( meg szerintem másoksem) olyat venni amit később megbánnék. remélem megérted az értetlenkedésem és tudsz segiteni nekem.
-
feco88
tag
Jah igen, azt még szeretném megkérdezni, hogyha megveszek pl egy moov 330-at egy kelet eu térképpel ami elég vacaknak irnak ( ami Magyarországot illeti ) és ahelyett én egy másik kártyára egy régebbi szoftvert térképpel felteszek, hogy mennyire jelentene neki sokat? Tehát ezt a készülék egy régebbi jól bevált térképszoftverrel lehetne-e használni és ha igen akkor gondolom kapok egy olyan bevált készüléket mint pl a c520-as vagy C250-es?
-
feco88
tag
helló, sziasztok. Témába vágnék ha nem gond, mert nem nagyon vok tályékozott és most jött össze a keret egy GPS-re. Nézegetek sok fele, hogy mit lenne érdemes megvenni. Nekem még sose volt, de sokszor jól jött volna és igazán a szívem egy Mio GPS-hez húzna, de olvasom, hogy elégé elgányolt lett az új szoftver. Igazán 50-55 ezret adnék egy GSP-ért és ti mit ajánlottok? Csak itt Magyarországon használnám és többet nem is akarok érte adni. A kérdésem az lenne hogy vehetek-e ebben az árban Moov 330-at kelet UE térképpel, vagy esetleg valami olcsóbb gépet ajánlottok, és térképet meg vegyek hozzá külön, ja és milyet? Előre is köszönöm a választ
Üdv.: Fecó
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest