Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Varga Csaba

aktív tag

Muhaha...

Amilyen peches vagyok most kimondottan szerencsém volt....

Az asszony addig rágta a fülemet, míg nyaralás alatt netkávézóban böngészve ráböktem az Asus R300 helyett egy Mio moov 360-ra mert Asus nem volt raktáron és persze nekünk "tegnapra" kellett volna :c :c :c
    (tököltem rajta egy hétig, aztán hűbelebalázs módjára az azonnal is késő lett volna...)
    Letelefonáltam a bolttal, ígérték másnapra ott lesz a kütyü...

Másnap délután már kezdtem aggódni, hogy nem csönget a futár...
    Hívom a boltot, hát valahogy elkeverték a rendelést, nem adták fel cuccot...

Felment bennem az ideg, az asszony duzzogott (az ő ajándéka lett volna), a boltos felajánlotta, hogy másnapra ott lesz a motyó, de nem rendeltük meg újra...
    (nem is fűlött volna a fogunk, strandolás helyett még egy fél napot a lakásban dekkolni...)

Most jobban utánaolvasva a dolgoknak, sajnos nem tudok a boltosokra haragudni....
    (az arany szívük vezette a kezüket - hála érte, nem akartak velem kiszúrni)

Viszont azt olvastam pár helyen, hogy mivel WinCE 5.0 fut a moov360-on ezért nem nagy művészet egy értő ember számára az IGO-t felhekkelni rá, mert magát a "vasat" nem húzták le sehol, csak a navigációs szoftver kapitális baklövés...

Szóval szemben a gyári verzsönnel egy moov360+IGO8 akár használható kombó is lehetne..

A neten találtam is jópár iparost aki potom összegért vállalkozik a műtétre...
    Persze ez már a "sötét oldal..."

Új hozzászólás Aktív témák