Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Valóban jobb lenne egy monokróm kijelző. A színes megjelenítőnek ilyen minőségben nem sok értelme van.
Az FM Radio felirat a kijelző alatt elég piacos -
AMD Power
titán
Kérdés mennyi lesz az az alacsony ár érte.
-
glutamin
őstag
válasz
Ankhiszesz #3 üzenetére
Egyetértek. A cstn kijezőt nem kellene erőltetni. Nekem a N3210-es monkróm LCD-je sokkal jobban olvasható volt (és vaslzeg kevesebbet fogyasztott), mint ez a színes förmedvény. Arról nem is beszélve, hogy születtek annak idején nagyon szép telefonok monkróm LCD-vel.
-
Ankhiszesz
tag
"128x128 képpontos színes cSTN kijelző is elsősorban a kor elvárásai miatt került bele" Ez lenne a kor elvárása
Szerintem pedig inkább ez: ebben az überalsó kategóriában vagy monokróm vagy semmi, az utóbbi ugye elképzelhetetlen, ezért marad az első megoldás. Nem utolsó sorban az akkumulátor időnek is még kedvezőbb lett volna.
-
Jadro
veterán
Szerintem még ez is sok. A CSTN kijelő helyett elég lett volna a monokróm. Jobban látszik napfényben.
-
yorka
tag
Tök jó! Ennél nem is kell több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest