- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csigafej
tag
szia,
szerintem kell hozzá a klaviatúra, ha kényelmesen akarod használni, használtam azzal és csak egérrel is, ha nem akarsz sokat írogatni akkor elég az egér hozzá, de mindenképpen kényelmesebb a klaviatúra...
szerintem nézd meg ezt, én ilyet akartam venni, de találtam otthon egy vezetéknélküli bill-egér kombót, így még ez várat magára
http://www.youtube.com/watch?v=PLiURaIPSLI
amúgy nekem egy ilyen gépem van,
ami mellette szólt a fentivel szemben, 4 USB bemenet, analóg audio kimenet (plusz még van rajta jack-rca videó kimenet is a hdmi-n kívül), 1GB ram, 4GB rom,
jó gép, megvannak a határai, nézz itt körül szerintem, vannak már dual core-os gépek is, mostmár biztos olyat vennék, de 2 hónapja még nem volt ilyen... nekem van egy game pad rákötve, rádiós egér-bill kombó, külső hdd, néha pendrive és szépen visz mindent, plusz ha tényleg csak filmezni, zenét hallgatni akarsz, akkor ott a távirányító hozzá, tökéletesen elegendően a fentiekhez
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest