- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
Nos igen, életszerűen fontos lehet
Gondolj csak bele, ahogy hajmosás közben, nem látsz nem hallasz tolod az mp3-akat vagy épp fészbúkozol egy vízálló billentyűzettel. Vagy a gyerekeknek habpartit tartunk a fürdőben és közben nézhetik a Reszkessetek betörőket. A lényeget megfogtad, én sem értem a létjogosultságát, bár vitathatatlan, hogy forradalmi újítás.
-
komi77
senior tag
A cikk címe alapján gondoltam. Egyébként ipari vizes környezetbe eddig is voltak oda fejlesztett eszközök.
-
komi77
senior tag
Első ránézésre azt hittem valami erősítő. Gondoltam is, hogy ez csak valami tréfa, de nem az. Kicsit nehéz értékelni a masinát ill. a felhasználási területet. Biztos végeztek valami piackutatást ami szerint érdemes betörni ebbe a szegmensben. Gondolom már izgatottan várják a megjelenést a fürdőszoba-pcsek
Ez van srácok a hülyeség szinte kimeríthetetlen ötletbázis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Mobil flották
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged