- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
35-40 centi összesen egy mATX ház, ha ennél 40-el kisebb, az már valóban ici-pici.
Na mindegy, kinek a pap kinek a lánya, 210K körül van HP noti HD5650-el, és azzal is lehetne úgy játszani, mint a 4830-al Full HD-be, és ebben az árban van egy windows 7 is, amit az asztalira is meg kell venni.
Viszont vicce, hogy ezt én mondom, mert én soha nem játszanék notin, úgyhogy ebből a szempontból megértem a nagy monitort, és a billentyűzetet.
Persze, nem rossz, én csak azt nézem amik előttem van, azok meg csak nyes adatok, itx-es gépet nem raktam össze, mert végűl lemondtam róla, pedig majdnem megtörtént, de még idejében jöttek a kicsi, okos média lejátszók, amik rengeteget spóroltak nekem. Szóval egy i3-as noti is 5650-el 4giga rammal, win7-el 220K, illetve ez a konfig is ennyibe van.
Érdemes szem előtt tartani, hogy gyakorlati tapasztalatom nincs, csupán a számokat látom, ez alapján mondom, hogy ma nem érdemes itx konfigot építeni. És ez persze csak az én szokásaimon alapuló vélemény, tehát másnak, meg valószínű az nem jó, ami nekem bevált.
(#21) kovy79
20-30K egy A.C. Ryan példáúl, ami mindent tud egy kiadós mozizáshoz, ezen felül jó NAS-nak, és torrentnek, vagy ftp-nek. Nem kell rá külön windows, és nem kell kodekekkel tökölni, és sok olyan felhasználó is könnyedén kezeli, aki nem tud magának gépet összerakni.
Játékra, meg ugyan úgy egy erős asztali kell, mint egy htpc-mellé.
Ezért is kérlek, hogy ne haragudj rám, mert nem ellenségeskedni akarok, és amúgy az is fontos dolog, hogy magunk elégedettek legyünk azzal, amit összehozunk, és ha ez Nállad összejött az már nehezen forintosítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest