- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyiscsák
aktív tag
Én kb egy hónapja játszottam ott 2 hetet minden nap és akkor is lagolt a server de azért lehetet játszani. De tényleg lehetne egy PH! Minecraft csak szerintem kevesen játszuk itt a PH-ról!
gyga: Egy próbát megér! Én nem próbáltam ki. De a youtubon is rengeteg videót találsz. [link]
-
-
spammer
veterán
Köszi! Mini map-et láttam egy-két képen a jobb felső sarokban, azt mivel lehet betenni?
Olvastam, hogy elvileg Enterrel lehet megadni új spawn pontot, de ahogy látom, ez a mostani verzióban már nem működik. A mostani házamhoz szeretnék spawn pontot rakni, ha netán megdöglenék, ne a világ farkára rakjon le, mert vissza se találok -
spammer
veterán
Köszönöm a segítséget!
Kész a balta, meg a csákány, most épp tetőt építek
Van tető építésre jobb módszer, mint a telibefalazás aztán a felső réteg alól kivágás? Mert a levegőbe nem lehet kockákat rakni ugye..
A másik, hogy csináltam ajtót, mielőtt még lett volna tető, most viszont az ajtó fölé már nem lehet kockát rakni, ergó nem lesz felette tető (áthidaló). Lehet ezt orvosolni valahogy? Esetleg ki lehet szedni az ajtót? Mert bal és jobb klikkel is csak nyitja/zárja, nem üti szét.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Macska topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Watch 9 45mm LTE
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest