- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Nem kapsz semmilyen kódot. Beregisztrálsz a minecraft.net oldalon. Rámész az 50%-ot hirdető bannerra, rákattintasz a a Buy gombra, az továbbít paypalra, oda bejelentkezel az emailcím és jelszó kombóval, szummázza neked, hogy ez pontosan mennyi költség is lesz, majd befejezed a tranzakciót. Ha kész, akkor a minecraft.net oldalon regisztrált jelszó+felhasználónév párossal már játszhatsz is.
Ilsyde:
Igazából eléggé random módon vagyunk. Én már napok óta vagyok szinte egyedül a szerveren, mert a többiek nem érnek rá. Most pl egy piramist építek, csak fejjel lefelé, amit a víz alatti földből vágok ki. Ha kivágtam teljesen, akkor a teljes piramist üvegkockákra szeretném lecserélni és belül is kiépítgetni. Egy youtube vidin láttam hasonlót, de az freeben volt csinálva nem alphában. Sajna tegnap este volt egy durva szerverleállás, ami kicsit összekakázta a map-ot és kegyetlen proci használatot generál, amitől rendszeres időnként erőteljesen szaggat. De már teljesen jól haladok és nem szeretném feladni, ezért megpróbálok a fórumokon okulni, hogy mit is csinálhatnék vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest