- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
MasterDeeJay #253 üzenetére
Hát akinek erre van igénye nyomja csak..... nekem pont ebből lett elegem. Rohadt viccesnek tartottam már anno is amikor mindenkinek 400MHz-es celeronja volt az illetőnek meg 700MHz-es P3as és rondább beállításokkal játszott, mint mi.
Term. én is szoktam CFG-zni, de egy minimális FOV állításon, és simple items-en és hogy a hudon 2D-s legyen a fejem, általában nem mentem túl. Sőt ha multiztunk, ezeket javasoltam is mindenkinek.
Egy szó mint 100 úgy kéne multizni, ahogy játék készítői elképzelték. Nem arra menni 120FPS fölé menj, és a játék fizikája már kvázi kiakadjön, és olyan mozdulatokat tudj csinálni, amit 30-60FPSel egyszerűen NEM lehet.
-
sad_Vamp
őstag
válasz
DrTechnoid #249 üzenetére
Magyarul a casualokhoz képest CSALSZ!
-
sad_Vamp
őstag
tudtommal blokklja az FPSt (frame per sec) mennyiséget a képernyő frissítési frekvenciájára (50-60Hz). CRTnél annó engem ez zavart, LCDkkel most nem igazán tudom hogy mi a helyzet, de gyors fordulásoknál pl ettől lehet az amikor szétesik a kép (horizontális "csíkok" a monitoron gyors mozdulatok közben, mert a monitor nem bírja rajzolni az adatot olyan sebességgel ahogy a grafkártyától kapja). De majd a többiek kijavítanak ha hülyeséget írtam, mert benne van a pakliban.
-
sad_Vamp
őstag
Nekérj elnézést, mert nem volt jogos.... a linux is egy ideje az "elbutulás" felé megy. hisz berakod a CDt vagy USB-t ráinstalálod windowsos könnyedséggel, és már működik is out of the box. Az előtt meg a fanatikusok játékszere volt, mert 2 hétig kellett belőni egy nyavajás hangkártyát is...
Még mindig ismétlem: nagyon jó az, hogy nem kell über-szakértelem ahhoz, hogy valaki valamit használhasson. Milyen lenne a világ, ha csak az autószerelők és tervezvők vezethetnének kocsit, mesterszakácsok főzhetnének csak nyers alapanyagokból. Csak a hangszerészek játszhatnának hangszeren (na megsúgom akkor nem hallgatnátok "zenét" nagyon sokan még egyhangot sem tudnak lefogni) Hmm? Mert kb pont ez az, amire itt mindenki afektál!
-
sad_Vamp
őstag
Szóval ha te technikus/elektroműszerész/IT God vagy akkor már mindenkinek annak kéne lenni?
Van akit egyszerűen HIDEGEN hagyja, viszont másban jeleskedik...attól még nem birka. A világ nem csak fekete vagy fehér.... egész szép széles szükresáv is van benne (sok árnyalattal) csk nem kéne színvaknak lenni. Engemet sem érdekel egy csomó minden működése, másokhoz viszont nagyon is értek. Ezért meg tudom érteni azt is, akit nem mozgat a számítástechnika, csak HASZNÁLNI akarja.
-
sad_Vamp
őstag
Nem értem miért erőltetitek ezt a butulás dolgot.... Autót sem kell ma már bekurblizni ha menni akarsz valahová, pöccre indul. Úgy csináltok, mintha mindent megtudnátok szerelni otthon. Tudtok karburátort/injektort cserélni a kocsiban? Megtudjátok szerelni a TV-t ha nem kapcsol be, és a mikrót vagy a mobilotokat?! Na ugye?! Arról van szó, hogy ahhoz, hogy használj valamit nem kell PONTOSAN értened, hogyan is működik a "színfalak mögött". Nagy részetek nektek is ugyan olyan user a legtöbb dologgal kapcsolatban, mint ezek az emberek akikről a cikk szól. Csak mivel a fejeteket anyukátok derékszögben simogatja azt hiszitek jobbak vagytok a nooboknál. Főleg, hogy közben valószínűleg ugyan olyan noobok vagytok az élet más területein mint ők ezen.
-
sad_Vamp
őstag
Én amikor PCztem mindig elindítottam alapon(amit a gép rakott) a játékot, aztán félórácska után feltoltam mindent MAXra, végül általában a 2ő között volt a megfelelő beállítás (pl az élsimítást mindig beáldoztam a magasabb felbontásért).
Btw, tiszta vicc hogy mindig átfordul konzol fikázásba az ilyen cikkek nagy része
Üzenem az elvakultaknak, hogy bizony nem rossz a konzol sem. És aki még mindig azt hiszi, hogy nincs warez rá, az nem látott flashelt vagy JTAG/RGH-s gépet....
) Az meg hogy ki mennyire hülye, nem azon múlik, hogy PCn vagy konzolon játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ALIENWARE Area-51 R5
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest