- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #61 üzenetére
Valóban, én is inkább 2-5% közé tippelném meg. PC-n Flash és a 3 gombos független címek nélkül természetesen.
-
törölt tag
válasz
mickemoto #43 üzenetére
Pont erről volt szó előzőekben, hogy ilyenkor már sokkal rosszabb ha felismeréshez segíted mert amég azt hiszi, hogy jót vásárolt addig nincsenek magas
abbelvárásai. Ha szembesíted azzal csak rossz érzést okozol neki, így inkább rá kell hagyni.A piac meg olyan amilyen, ahol ki tudják használni a vásárlók bizalmát ott ki is fogják.
cough.almaAzért azzal sem lehet vádaskodni, hogy nincs előrelépés. Egy alsó középkategóriás (35-40k) VGA pl elég fullHD mellett némi kompromisszummal, bár ez már feltételez egy hozzáértési szintet. A kijelzők is olcsóbbak, 5 évvel ezelőtt 2-3X árat kellett fizetni egy jó panelos monitorért. -
törölt tag
Nem tudom miből feltételezed, hogy aggódom. Szó sincs róla. Egyébként a Windows is tökéletes buherálni, sőt sokkal többet kell
enekényszer buherálni mint a Linuxot. Bár ez főként az ápdéteknek köszönhető, amiket meg nem érdemes mellőzni.Egyelőre szerintem felesleges belekeverni az OS/Driver ügyeket, eddig biztosan nem jut el aki leragadt egy ingame settingsnél.
Nekem nincs az az illúzióm, hogy valaki szövegszerkesztőből paraméterezze a játék motorját. (pedig 99%-ban adott a lehetőség) Felesleges piszkálódni, mert nincsenek teljesen elborult elvárásaim. Persze ettől még lehet kötekedni, csak kb semmi értelme olyan címkéket rám ragasztani ami nem fedi a valóságot.
A Fraps egyébként tökre userbarát megoldás, más kérdés a hatékonysága ami miatt sztem már egy ideje nem ajánlott, ha elérhető a beépített bench/counter.
A Vsync-hez (ami alaphelyzetben ált. ki van kapcsolva) többnyire mellékelnek tooltip-et, tehát ez sem kellene, hogy nagy fejtörést okozzon. Arra viszont tökéletes példa volt, hogyan lehet 1 opcióval kinyírni a játék teljesítményét, ha valaki figyelmetlen.
-
törölt tag
Én tovább megyek azzal, hogy régen ha nem konfigoltad be a progidat akkor jó eséllyel el sem indult. Ah, régi szép idők amikor nekünk kellett
kijavítanioptimalizálni a frissen vásárolt progikat.
rudi: igazad van, akkor kell csak segíteni, ha kérik. Egyébként meg nem is lehet, próbáltam, és a reakció inkább "heves" volt mint hálás.
-
törölt tag
Hát igen, nagyon nem mindegy hogyan teljesít egy gép hozzáértő vagy hozzá nem értő kezek alatt.
Én is foltosra szoktam csapkodni a homlokomat, ha meglátok valakit panaszörjöngeni mert kihúzott mindent maxxra az opsönszben és a 600K-s gépén nem fut rendesen a program
.
Ugyanazzal a progival egy 400K konfigon -5% képminőség és +120% FPS mellett is lehetne játszani, csak hát bele kéne tanulni
.
madgie: nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- iPhone topik
- Drón topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest