- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ezt kár volt, mert te is pontosan tudod, hogy a márkának a vesszőparipája a user experience, az meg ilyen. nekem nincsen bajom az almával, szimplán nem veszek, mert nem szeretem a márkát, a termékeit és a filizófiát, viszont igen, az it iparban nagyon jól rámutat arra a márka, a legjobb példa is egyben, ezért hoztam fel, hogy mi a trend, és igen, szerintem eltűnik egy bizonyos fokú porbléma megoldó készség.
-
Integra
titán
viszont nézd a pozitív oldalát (és ezt kellene, hogy elsődlegesen lásd szerintem): volt egy problmád, megoldottad. megtanultál egy olyan gondolatmenetet, amit ha ájfónnal kezded, sosem tanultál volna meg, mert nem kerültél olyan helyzetbe, nem voltál rákényszerítve. és ezt tudod az élet bármely más területén is hasznosítani
-
Integra
titán
azok akik még zx spectrum-on, c64-en, amiga-n és 286 etc nőttek fel, végigjárva a ranglétrát, azok kreatívak, megtanulták, hogy hogyan kell problémát megoldani. nem csak konkrétan it-re nézve, hanem általánosságban is. ülj le ma egy kerek asztalhoz étteremben 4 másik jogásszal, és nem tudják a kis kerek asztalra letenni a téglalap alakú tálcájukat és nem is tudják, hogy mi tévők legyenek.. inkább keresnek hozzá téglalap alakú asztalt... komolyan mondom drámai volt nézni, ahogy ott tanakodtak, hogy mi legyen... de persze mindegyiknek ájfónja volt..
-
Integra
titán
nincs ezen mit csodálkozni, a mai fiatalok túlnyomó többsége egyszerűen analfabéta. gomb nyomogató majom képző a mai technológiák többsége, lásd apple.. logikusan gondolkodni, problémára megoldást találni már nem tudnak. életképtelenek. ne csodálkozzunk, hogy a pc-hez sem hardverileg, sem szoftverileg nem értenek és azt sem tudják, hogy kell egy alap beállítást elvégezni. nincsenek már rákényszerítve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest