- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
igen új
[link]
Azon belül is H990 V20 Dual 119Ft jelenleg.Annyiért is kaptam.
Kivágták a kártyámat is (nanora) illetve a töltőhöz kaptam egy adaptert ingyen, hogy belehessen dugni konnektorba.Tényleg.. még egy érdekesség. A töltő a dobozban Brit angol szabványú.. Használnak ilyet más országokban is? Vagy tényleg ez valami EUba szánt modell ami vagy töröltek, vagy megkíván jelenni (esetleg kis példányszámban... bár a termék életének végén? ... lehet van egy csomó legyártva amitől nem tudnak megszabadulni?). Mert mondjuk a készüléken gyárilag van Amerikai és Brit angol is..
-
DraXoN
addikt
Szia,
ezt egy-két kép nem mondaná el..
egyerűbb egy videóval mutatni [link]gyakorlatilag valamennyi rész le van fordítva.. De van ahol mondjuk a fordítás nem túl jó. Amit találtam pl. az "Akkumulátor kímélő játékoknál" rész.. több elírás, félrefordítás és hibásan írt szavak is vannak..
Máshol mondjuk rendben. Bár nem kerestem kimondottan hibákat, de az említett részen már nagyon szembetűnt.További fura dolog, hogy a dobozán a telefonnak szerepel a HU jelzés [kép], mint ha eredetileg tervezték volna piacradobni erre felé is, de meggondolták magukat.
Gyakorlatilag mondjuk ez csupa Európai ország ami rajta van a doboz hátulján...A telefonom gyártása nem tudom mikori lehet (nem találtam dátumot), az akkumulátoron egy 2017 január közepe táji dátum van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hyundai, Kia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest