- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Resike
tag
Abu a matekzseni.
-
_DiEGO_
őstag
Megnéznék egy Intel i7 8700K-t a benne lévő HD 630-cal, hogy mennyivel tud többet a HD 4600-hoz képest.
Na látod , ebben fejlődött nagyot az intel ! de mégsem eleget - ezért kell nekik az AMD GPU a procijukba .
https://www.youtube.com/watch?v=PB3VgT2F4wo [link] google a barátod
Intel GPU-ba a Quicksync a nagy előny - Canopus EDIUS videoszerkesztő miatt . Quicksync nagyot tud ám számolni ... de szerintem sokan nem is tudják mi is ez
-
_DiEGO_
őstag
Az elemzés csak az asztali és mobil konfigurációkban használt diszkrét és integrált grafikus processzorokra terjed ki.
Nem tartalmazza az x86-os szerverek, az iPad-ek, az Android alapú táblák és az ARM alapú szerverek adatait, tartalmazza viszont a Chromebookokhoz, az x86-os táblákhoz és a beágyazott rendszerekhez köthető szállítási mutatókat.Ó dehogynem - csak nem akarják
már Windóz is jelent milyen konfiggal lépsz fel , meg sok egyéb proggi is , böngészőket sem kihagyva. Ugyanmár ...
Mindenütt reszelnek , szépítenek , csalnak, fényeznek . függően a kenőanyag mennyiségétől -
Nem a múlt században élünk na.Nem kell bemutatni a HD4600 -et , i5 4590 cseréltem le Ryzen -re
-
Lacok
őstag
Az asztali Raven Ridge megjelenése után kiváncsi leszek mennyit tud MAJD javítani az AMD.
-
Puma K
nagyúr
2 év: GTX 760
8 hónap: Intel HD 4600 (i7 4790K)
6 hónap: GTX 1070
4 hónap: Intel HD 4600 (i7 4790K)
1 hónap: GTX 1050 Ti 4GBA GTX 760 után meglepődve tapasztaltam, hogy Overwatch (1080p) és GTA Online (720p) egészen használhatóan fut az Intel IGP-n ahhoz képest mint amire számítottam.
Játékoktól eltekintve a napi használat során nem veszel észre különbséget a már egy ideje piacon lévő IGP-k és a DVGA-k között.
Megnéznék egy Intel i7 8700K-t a benne lévő HD 630-cal, hogy mennyivel tud többet a HD 4600-hoz képest.
-
Felhőtakaró
tag
tutkóra tesó
-
atike
nagyúr
Tuti semmi köze ehhez a tényhez a bányász kommunának...
-
Felhőtakaró
tag
Mobiltelefonhoz nemlehetne megoldani az asztali E-GPU-s megoldást?
sztem csöppet megdobná az eladásokat
-
nonsen5e
veterán
Messze az a kisebbség, aki munka vagy játék miatt veszi az erős dedikált videokártyákat. Továbbá itt most bőven nem csak i5-i7 processzorokról volt szó. Minden gépről, a legolcsóbb atomos laptoptól kezdve.
Na meg eladási számok alapján ezt lehet mérni, hogy miből mennyit adtak el, azt nehéz, hogy melyik Intel prociban kapcsolták ki az IGP-t, és pakoltak mellé helyette dedikált kártyát. -
leviske
veterán
Végül is ilyen címmel is le lehet közölni, hogy az nVidia összesen 3%-ot vett el a konkurenseitől. Bár ahogy elnézem az arányokat és azt, hogy az Intel eladott CPU-inak 99%-a tartalmazott IGP-t, ezt nagyban köszönheti a Ryzen megjelenésének.
-
-
DNReNTi
őstag
Erdekes, hogy az arak novekedese ellenere, nonek az eladasok is. Ez a teny nem igazan fogja arra sarkallni a gyartokat, hogy csokkentsek az arakat.
-
_DiEGO_
őstag
Csak azt nem értem , hogy az intelt miért kell teljesértékben beleszámolni ? Merem állítani hogy lazán 25% alatt mozog. Ki az aki megvesz egy i5 i7 CPU -t és a cpu-ba ontegrált iGPU -t használja ?
ez mind kényszerből van csak ... max addig jó amíg nem veszünk gépünkbe DVGA-t
Nem véletlen lesz AMD GPU intel procibaAMD is jobban járt volna ha belevág egy 15W TDP -s GPU-t ami kikapcsolható Ryzenekben és máris mennyivel szebben mutatna statisztika
-
shteer
titán
szívesen
-
Shing
őstag
Tök jó ez a bányászósdi. Ha jövőre jön egy kriptovaluta és megint AMD lesz jobb hashpower-ben, kezdhetik ásni a sírjukat. Rövid távon baromi jó, hogy kb. raktáron nincs kártyájuk még most sem. Csak pár év múlva majd néz a gémer gyerek, hogy jé, mi ez az AMD? Ez is jó játékra?
Az nvidia baromi jól járt már megint. Gémer gép=nvidia... és megint ez épül a köztudatba. Sztem már direkt alá fognak lőni, hogy még véletlenül se tudjanak annyi mh/s-t, vegyék csak nyugodtan az AMD-t a bányászok. -
robertosz91
tag
Hát az árak nagyon -nagyon lassan normalizálódnak. Ha egy 580 8gb 75e lesz a legjobb típusokból, akkor mondhatjuk,hogy minden rendben. Remélem már nem tart soká e Nagy Vga ínség.
A telefon vegára írta át a vga-t -
Tyrel
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest