Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hb400

tag

Sziasztok!

Hátha más is megtalálja ezt a cikket...

Kb. ugyan akkor mikor a cikk íródott, vettem meg, kb. ugyan ezt a konfigot. Másik házzal, de ez most mindegy is. Amiben különbözött az a tápegység. Ez egy akyga nevezetű izé volt. Hát ezt nem kellett volna...

És, hogy mennyire jó, ha van otthon fogyasztásmérő, azt alább bizonyítom. Minap gondoltam megmérem, hogy még úgy fogyaszt-e a kicsike, mint újkorában. Meglepve tapasztaltam, hogy 76-80 w-ot fogyaszt!!!!4!négy! Mondom mi van??? A másik fogyimérő az asztaliban volt. Idle 36 W...(1 db notiba való sshd-vel core i5-el) Teljesen kész voltam, de nem tudtam másra gondolni, mint a tápegységre. Lecseréltem a szerző által vett fps-re és láss csodát vissza eset a fogyasztás 27,5 W-ra (3 db 3,5-ös hdd).

Szóval aki még nem tudta volna (én tudtam, de mégis ilyen sz@rt vettem), ne vegyetek noname olcsó fost. Nekem szerencsém volt, kicsit meg dobta a villanyszámlát (észre sem vettem volna soha, annyira kevéssel), de vihette volna a 3 HDD-t és az alaplapot is rossz esetben.

Mondjuk az igaz, hogy mostani áron, 2,5X drágább volt ez a tápegység, és még csak most üzemeltem be, lehet két év múlva ez is ugyan ilyen sz@r lesz. No majd meglátjuk, de ezt nem gondoltam volna.

Üdv. hb400

Új hozzászólás Aktív témák