- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
rendben. akkor az SSD miatt. nekem teljesen mindegy. azt tudom, hogy sokkal gördülékenyebb minden a mostani gépen, mint a c2d alatt volt. és a fogyasztása a réginek jóval több, ahogy a teszteket nézem.
annyival meg szerintem nem jobb az a processzor.
igazából lényegtelen. a gép gyors, hibátlan arra, amire mi használjuk. ezért nem is nagyon értem, minek kellett volna durvább gépet venni? -
rbalint88
addikt
Félre ne értsd. Házimozizós gépnek elég az, amit vett. FullHD-hoz. Én sem pörgök rá a 4K-ra, mert még két év gari van a tévén, elég is ez, van más dolog bőven, amire inkább költök, plusz a tárhely hamar szűk keresztmetszetté válna.
De ahogy a kolléga írta, általános célú gépet váltott, oda meg talán jól jön egy kicsit erősebb hw, akár a fogyasztás rovására. Nálunk is 0-24 megy a gép, akkor van kikapcsolva csak, mikor áramszünet van, újraindítva csak mikor a winupdate újraindítja. Szerintem sokat mondok azzal, hogy havi 500Ft-ot eszik. Sokkal többet spórolsz azzal, ha halogén helyett ledes világítást használsz. Szintén nem vitaindító céllal írtam.
Amúgy haswellnél nem tudom létezik-e, ivyból volt thinitx lap, ami szintén paneltápos megoldású. De még az én gépem is elmenne paneltápról, egy ssd, egy laptop odd, egy 3,5" hdd és a lap+proci+ram van benne, egy jó minőségű 100W-os tápnak el kell vinnie. Csak azért van hagyományos tápom, mert adták a házhoz és jó minőségű fsp, nem akartam szórakozni a cserélgetéssel. Kb soha nem hozza be fogyasztásban a plusz bekerülési költséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Instagram közösségi fényképezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest