- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
rendben. akkor az SSD miatt. nekem teljesen mindegy. azt tudom, hogy sokkal gördülékenyebb minden a mostani gépen, mint a c2d alatt volt. és a fogyasztása a réginek jóval több, ahogy a teszteket nézem.
annyival meg szerintem nem jobb az a processzor.
igazából lényegtelen. a gép gyors, hibátlan arra, amire mi használjuk. ezért nem is nagyon értem, minek kellett volna durvább gépet venni? -
rbalint88
addikt
Félre ne értsd. Házimozizós gépnek elég az, amit vett. FullHD-hoz. Én sem pörgök rá a 4K-ra, mert még két év gari van a tévén, elég is ez, van más dolog bőven, amire inkább költök, plusz a tárhely hamar szűk keresztmetszetté válna.
De ahogy a kolléga írta, általános célú gépet váltott, oda meg talán jól jön egy kicsit erősebb hw, akár a fogyasztás rovására. Nálunk is 0-24 megy a gép, akkor van kikapcsolva csak, mikor áramszünet van, újraindítva csak mikor a winupdate újraindítja. Szerintem sokat mondok azzal, hogy havi 500Ft-ot eszik. Sokkal többet spórolsz azzal, ha halogén helyett ledes világítást használsz. Szintén nem vitaindító céllal írtam.
Amúgy haswellnél nem tudom létezik-e, ivyból volt thinitx lap, ami szintén paneltápos megoldású. De még az én gépem is elmenne paneltápról, egy ssd, egy laptop odd, egy 3,5" hdd és a lap+proci+ram van benne, egy jó minőségű 100W-os tápnak el kell vinnie. Csak azért van hagyományos tápom, mert adták a házhoz és jó minőségű fsp, nem akartam szórakozni a cserélgetéssel. Kb soha nem hozza be fogyasztásban a plusz bekerülési költséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest