- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zol2
tag
válasz
Di Natale #17 üzenetére
Én meg amióta van Firefox. Az is megviselt, amikor a Netscape Navigator (illetve a Communicatort használtam az utolsó időkben) fejlesztése megszűnt, bár a végén már nagyon nehézkes, lassú volt és kezdett egyre több oldallal inkompatibilissé válni. Mivel a Firefox lett az utód, arra álltam át, így már kezdetek óta használom. Az a baj az öregedéssel, hogy az ember egyre jobban ragaszkodik a megszokott dolgaihoz és nehezen viseli az efféle változásokat.
-
zol2
tag
Azért ezzel a Java kinyírással jól megszívattatok. Nem sok oldal van, ami használja, de néha azért kellene. Némi szívással végül visszatettem az 51-es változatot és letiltottam a firefox csomag frissítését (Fedora 25 alatt használom), de nem igazán esett jól. Ha így halad a Firefox, tényleg elveszíti azt, amiért szerettem. A mozilla honlapja is egyre gagyibb, mindent úgy kell keresgélni, és hát a képek.... (oké, lehet, hogy kissé rasszista vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- BMW topik
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest