Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Azért ez is egyfajta kaland, jobb mint több százezres veszteséggel zárni. Én nem lennék szomorú ha meglettek a drága cuccaim. Engem ma pl több liter hideg pocsolya vízzel öntözött meg több autó mikor elszáguldottak a bicikli út mellett telibe a pocsolyába, szarrá áztam széjjel fagytam (nem Magyarország) Mégis, ha tudnám hogy jókora büntetést kap az ilyen paraszt akkor igen boldog lennék.
-
Nem tudom most akkor mi a jó..
nyaralásnak annyi és mégcsak nem is lett meg minden. Nyilván a szarhoz képest kevésbé szar, mert előkerült a cuccok egy része, de amúgy?! -
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Tobb mint szerencse. OK, tenyleg ott jo a rendorseg, habar itt sem rossz, de akkor sem gondoltam, hogy meg lesz.
(#2) nemlehet
Ezert itt is el lehet adni a lopott cuccot... nem egyszer volt az ujsagban, hogy ez meg az bezart, mert lopott cuccot arultak.
Ismeros vett iPadet, az is lopott volt, aztan el is vettek tole, meg a penzt sem kapta vissza
Szoval itt sincs maskepp, max tobb a korekkt elado es jobban figyelnek. -
nemlehet
őstag
Vannak országok, ahol foglalkoznak az emberekkel a hatóságok. Az a gáz, hogy ezen szabályosan meglepődik a többség, pedig ennek kéne lennie az alapnak. Mondjuk ehhez az is kell, hogy ott nem tudod leadni zaciba a lopott cuccot, mert nem veszik át, sőt még rád is zárják az ajtót és hívják a rendőröket.
-
Szerencsétek volt, de azért kár hogy el..rták a nyaralásotokat.

Nem hiába lettek meg a cuccaitok, hisz a svéd zsaruk profik.

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nyaralásnak annyi és mégcsak nem is lett meg minden. Nyilván a szarhoz képest kevésbé szar, mert előkerült a cuccok egy része, de amúgy?!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)