Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tigerclaw

nagyúr

Inkább az Xbox One -nak kellene kapni billentyűzet és egér támogatást, hogy olyan játékok is átkerülhessenek konzolra, amik az eddigi limitáció miatt nem jelentek meg konzolra. Ha jól tudom a Sonynál ez támogatott, így remélem az is ösztönözni fogja az Microsoftot erre. Ha viszont nem, akkor a Sony lesz a bolond, ha nem visz PS4-re olyan címeket, pl. MMO-kat, amik emiatt eddig kimaradtak. Nem szeretném, ha a kontroller miatt olyan lebutított irányítású, harcrendszerű MMO-k fejlesztése felé fordulnának a fejlesztők, mint amilyen pl. a TESO.

Amúgy nagyot csalódtam az elérhetőbb árú "új" AMD kártyákban, szóval a DX12-t nálam nem az AMD hozza el, mert nem vagyok hajlandó pénzt kiadni átnevezett többéves régi kártyákra. Az Nvidia szintén nem zenész jelenleg, mivel a GTX-960 alatt nincs semmijük, ami meg drága, szóval a DX12 nálam még egy ideig nem játszik. Kicsit ráléphetne az Intel mindkét cég farkára GPU ügyben, hogy komolyan vegyék az alsóbb szegmenseket is, a megfizethetetlen csúcskártyák építése mellett.

Új hozzászólás Aktív témák